enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Gündem

Gazeteci Cem Küçük, canlı yayında emekli maaşlarına yapılacak zam oranıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
21-26 Nisan tarihleri arasında Çin'in Jiangsu şehrinde gerçekleştirilen Büyükler Wushu Dünya Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nı temsil eden Kastamonu Belediyesi GSK sporcusu Asuman Çığlıoğlu, Dünya İkincisi olarak başarı elde etti.
Sektör kaynaklarına göre, motorin fiyatlarında bir indirim beklentisi var. İşte ayrıntılar...
Daday ilçemizdeki bir köyde meydana gelen yangında, 3 ev, 2 ahır ve 1 samanlık alevler içinde kaldı.
  Yıllar önce Milli Gazete adına 3-5 kez Kastamonu ilavesi yapmıştık. Kastamonu'ya dair her şeyi yayınlamaya çalışmıştık. Şimdi diyorum ki iyi ki o çalışmaları yapmışız. Bunlardan birinde Kastamonu sanayisinde yıllar önce yapılan Otobüsten bahsederek birde resmini koymuştuk.
Kastamonu-Taşköprü karayolu Bük köyü yakınlarında trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda üç kişi yaralandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Şehit Burak Kapucuoğlu İlkokulu Müdürü Uğur Kirenci, Sınıf Öğretmeni Neslihan Önder ve öğrencilerimiz Kastamonu Valisi Meftun Dallı 'yı ziyaret etti.
Bilge Yılmaz'ın hayatı, akademik geçmişi ve siyasi kariyeri hakkında detaylı bilgi edinin! Bilge Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında?
Kastamonu-İnebolu karayolunda bulunan Oyrak geçidinde meydana gelen şiddetli yağış, yolun kayganlaşmasına neden olarak bir aracın devrilmesine yol açtı.
Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, arkadaşlarıyla futbol oynarken omzuna düşerek ciddi bir yaralanma geçirdi. Hemen acil bir şekilde ameliyata alındı.
Batı Çevre Yolu köprülü kavşağının alt kesiminde, Kastamonu'da gerçekleşen bir trafik kazasında sürücü, aracın direksiyon kontrolünü kaybederek aydınlatma direğine çarptı.
Son dakika haberine göre, İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Gaziosmanpaşa ilçesinde toprak kayması meydana geldiği bildirildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir canlı yayında vatandaşların merak ettiği konu olan doğalgaz ve elektrik fiyatlarına yönelik zam olup olmayacağıyla ilgili soruya cevap verdi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Sayın Hasan Baltacı’nın yardımcıları belli oldu.
TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, geliştirilmekte olan yeni model hakkında bilgi verdi ve merak edilen soruları yanıtladı. Karakaş, yeni model TOGG T8X için detaylar sundu.
2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Bozbey kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?
Kastamonu Belediyesi bütçesinden inanılmaz paralar ödenen ulusal gazetelerin aboneliklerinin sonlandırıldığını, yerel gazetelerinde inceleneceğini açıkladı.
Temmuz ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılmayacağını duyurdu.