enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Babalar Günü Kutlu Olsun (Babalar Günü Özel, Resimli, Sözlü ve Anlamlı Mesajlar)

Anneler günü olurda Babalar Günü olmaz mı? Elbette babalar günüde olur. Bilindiği gibi Babalar günü, her yıl Haziran ayında kutlanır. 2023 yılında  Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanacak bu özel gün için pek çok insan babalarına özel mesajlar, güzel sözler yazmak ve söylemek için gizliden gizliye araştırmalar yapıyorlar..

Babalar Günü Kutlu Olsun (Babalar Günü Özel, Resimli, Sözlü ve Anlamlı Mesajlar)
17 Haziran 2023 17:30 | Son Güncellenme: 17 Haziran 2023 17:51
A+
A-

18 Haziran 2023 Pazar günü, milyonlarca öğrencinin ter dökeceği AYT sınavının olduğu gün 2023 Babalar günü. Kastamonu Haber ekibimiz bu özel gün için en güzel, resimli, sözlü, çok anlamlı, kısa ve öz “Babalar Günü” mesajlarını sizler için araştırdı.

Babalar Günü mesajları ile bize hayatımızda rehberlik eden, aldığımız kararlarda yanımızda olan, hayat yolculuğumuzun en başından beri yanımızdan olan babalarımızı nasıl sevindirebiliriz? Sadece hediye alarak mı? Yoksa hediyenin yerine geçebilecek bir güzel söz veya resimli, sözlü ve anlamlı mesajlar babalarımızı  mutlu etmeye yeter mi?. Sizlerin bu duygu ve düşüncelerini  anlatabilecek Babalar Günü mesajlarını ve sözlerini sizler için hazırladık. İşte en anlamlı, resimli ve sözlü kısa Babalar Günü mesajları ve en özel Babalar Günü sözleri…

İŞTE ANLAMLI, RESİMLİ, YAZILI BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Peygamberimizin (sallallahu aleyhi ve sellem) anne ve baba ile ilgili bazı hadis-i şerifleri.

Bir adam Hz. Peygamber’e, “Amellerin en üstünü hangisidir?” diye sorunca Resûlullah şöyle cevap verdi: “Vaktinde kılınan namaz ve anne babaya iyilik etmektir. Sonra da Allah yolunda cihad etmek gelir.”

Abdurrahman bin Ebûbekir (radıyallahu anh) babasının şöyle anlattığını naklediyor:

“Resûlullah, ‘Size büyük günahların en büyüğünü söyleyeyim mi?’ diye üç kez sordu. Bunun üzerine biz, ‘Evet, ey Allah’ın Resûlü.’ diye cevap verdik. Bunun üzerine, ‘Allah’a ortak koşmak ve anne babaya isyan etmek ve eziyet etmektir.’ buyurdu.”

 

Senin gibi bir babanın evladı olduğum için ne kadar şanslı olduğumu çok iyi biliyorum. Seni seviyor ve her zaman seveceğim benim canım babacığım.


Hayattaki en büyük güvencem. Canım babam. Bu mutlu günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam…

Evimizin direği bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bilesin ki bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

 

Sınırsız bir sevgi, anlatılmadığım bir sevgiyle beni sevip büyüten babam, sana layık olmak için çalışıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

 

Varlığı ve duruşu ile bize özgüven ve huzur veren o biricik babalarımızın babalar günü kutlu ve mutlu olsun.

Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

Sınırsız ve bir o kadar da anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyor ve çabalıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Sen çok güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanki dünyayı bile fethedebileceğimi zannediyorum. Çünkü bana hep güç veriyorsun. . . Babalar günün kutlu olsun.

Babalar her zaman kucaklarını sevgiyle, kapılarının koşulsuzca, yollarımızı tecrübeleriyle ve birikimleriyle açtılar. Tüm babalarımızın bu mutlu günü Babalar Günü kutlu olsun.


Fedakârlık, sevgi, saygı, sabır, güç kuvvet ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam benim. Seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da senin sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öper babalar gününü kutlarım.


Huzur ve dert ortağım, sırdaşım ve ideolüm. Babalar günün kutlu olsun.

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle sulayıp büyüttüğün gülünün senin bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

 

Sen çok güçlü bir komutan gibisin. Sırtımı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı fethedebilirim. Baba çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar Günün kutlu olsun.

Hayatımın anlamını ve tüm güzelliklerini tek tek öğreten adam, benim sevgili babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

 


Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu ve sevincimi paylaştığım çok iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Güven duymayı, Pes etmemeyi, Sabretmeyi ve nasıl yaşanabileceğini Bize öğreten babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

 

Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.

Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatabilmek için herhangi bir dilde yeterli kelime kanımca yok. Babalar Günün kutlu olsun!


Kimse babam kadar sevgi dolu, şefkatli ve çalışkan biri olamaz! Tüm dünya da senin gibi birini asla bulamayacağımı biliyorum! Babalar Günün kutlu olsun!

Bana nasıl baba olunuru öğrettiğin için teşekkür ederim, umarım ben de senin gibi iyi anılar bırakmak istiyorum ileride. Babalar Günün kutlu olsun.

Bana bırakacağın en güzel miras, sevgin ve ilkelerin olacak babacığım. Senin evladın olduğun için şanslı hissediyorum. Günün kutlu olsun.

Dünyaya gelsem yine senin çocuğun olmak, yine sen benim babam ol isterim canım babam. Varlığına her daim Allaha şükrediyorum. Babalar Günün kutlu olsun.

 

Canım babam, evimizin direği, huzuru ve ailemizin baş tacı Babalar Günü’n kutlu olsun. Seni hep seven her zaman yanında olan çocukların…

İlk adım attığımdan bu yana ellerimi tutan bana iyinin ne olduğunu öğreten, o aslan gibi duruşuna rağmen benimle oyunlar oynayan canım babam, babalar günün kutlu olsun.


Her düştüğümde, her ağladığımda, her şeyin kötü gittiğini düşündüğüm anda elimde tuttuğun için hayat daha kolay baba. İyi ki varsın. Babalar Günün kutlu olsun.

Hiç bir şey üzmesin Seni, sakın ağlama, gözlerine yaş değmesin, gül yüzünden gülücükler eksik olmasın, kalbinden yerim eksilmesin, unutma Sen hep benim bir tanemsin babacığım. Babalar günün kutlu olsun

Gül kokulu ellerinden doya doya öperim. Canım biricik babam seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.