enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Spor

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı tüm hızıyla devam ediyor! Milli takımımız, F Grubu'ndaki son maçında Çekya ile karşı karşıya gelerek grup aşamasını tamamlayacak. Bu kritik karşılaşma, Türkiye'nin turnuvadaki kaderini belirleyecek. Peki, Türkiye - Çekya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
GMG Kastamonuspor - Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Maçı Canlı İzle
Futbol severler için maçları canlı olarak takip edebilmek büyük bir keyiftir.
Bu yıl her kademede başarılı bir sezon geçiren ve BAL ligine yükselen, gençler yaş kategorilerinde üst üste başarılar kazanan Taşköprüspor yönetimi ilçenin ilgisizliğinden şikayetçi oldu. Taşköprüspor kulüp başkanı Hüseyin Aytaç Altan sert bir açıklama yaparak özelikle bürokratlara serzenişte bulundu. işte o açıklamalar
Kerem Aktürkoğlu'nun bir süredir yedek kulübesinde yer aldığı ancak Konyaspor maçında tekrar ilk 11'e döneceği iddia ediliyor.
Türkiye'nin Euro 2024'teki ilk maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar için hemen tıklayın ve heyecan dolu bu karşılaşmayı kaçırmayın!
EURO 2024 ne zaman başlıyor, hangi takımlar hangi grupta yer alıyor ve Türkiye’nin EURO 2024 grubundaki rakipleri kimler? İşte tüm detaylar ve analizler...
Spor temalı filmler, ilham veren hikayeleri ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri büyülüyor. İşte, mutlaka izlemeniz gereken en iyi spor filmleri listesi.
Bölgesel amatör kümede şampiyon olan Taşköprüspra büyük piyango vurdu. Bal liginde aynı ilden iki takım olamayacağı için Kastamonu Özel idare ile play aut maçları oynayacak olan Taşköprüspor'a müjdeli haber Özel idareden geldi.
EA FC 24 kariyer modunda hangi takımı seçeceğinizi mi düşünüyorsunuz? İşte, farklı zorluk seviyelerinde en iyi takım önerileriyle kariyerinize güçlü bir başlangıç yapın!
Football Manager 2024'te hangi takımla başlamalıyım diye mi düşünüyorsunuz? İşte farklı zorluk seviyelerinde en iyi takım önerileri...
Kylian Mbappe sosyal medyadan bu yaz Paris Saint-Germain'den ayrılacağını duyurarak bir nevi futbolun en kötü saklanan sırrını doğruladı . 25 yaşındaki futbolcunun, çocukluğundan beri formasını giyme hayali kurduğu ve uzun süredir bağlantılı olduğu kulüp olan Real Madrid'e katılması bekleniyor. İşte detaylar...
Kastamonu futbolunun önemli isimlerinden futbolcu ve antrenörlerinden Ali Atalay, hayatını kaybetti.
Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda yayınlanacak? Real Madrid maçı hangi kanalda? Real Madrid Barcelona maçı ne zaman? Arda Güler'in maçı saat kaçta?
GMG Kastamonu, Gazi stadında şampiyonluğun en önemli maçında, taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçta lider Amedspor ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca istediğimiz oyunu ortaya koyamayınca bu önemli maçta etkili olamadık ve maçı kaybettik.
Kastamonu Gazi stadı büyük bir maça hazırlanıyor. GMG Kastamonuspor olmazsa olmaz maçlarından birini ve en önemli maçını pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak.
Şampiyonluk hesapları yapan temsilcimiz GMG Kastamonuspor 34.Hafta karşılaşmasında Kocaeli’de Belediye Derincespor ile karşı karşıya geldi. Derincespordan 3 puanı alamadık maalesef.
2.Lig Kırmızı grupta liderlik ve şampiyonluk için mücadele eden GMG Kastamonuspor, haftaya oynayacağı Amedspor maçı öncesi Derince maçını kazasız 3 puanla geçmek istiyor.