enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Spor

Kastamonu futbolunun önemli isimlerinden futbolcu ve antrenörlerinden Ali Atalay, hayatını kaybetti.
Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda yayınlanacak? Real Madrid maçı hangi kanalda? Real Madrid Barcelona maçı ne zaman? Arda Güler'in maçı saat kaçta?
La Liga ekiplerinden Sevilla, defans oyuncusu Marcao ile yollarını ayırmak istiyor.
GMG Kastamonu, Gazi stadında şampiyonluğun en önemli maçında, taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçta lider Amedspor ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca istediğimiz oyunu ortaya koyamayınca bu önemli maçta etkili olamadık ve maçı kaybettik.
Kastamonu Gazi stadı büyük bir maça hazırlanıyor. GMG Kastamonuspor olmazsa olmaz maçlarından birini ve en önemli maçını pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak.
Şampiyonluk hesapları yapan temsilcimiz GMG Kastamonuspor 34.Hafta karşılaşmasında Kocaeli’de Belediye Derincespor ile karşı karşıya geldi. Derincespordan 3 puanı alamadık maalesef.
2.Lig Kırmızı grupta liderlik ve şampiyonluk için mücadele eden GMG Kastamonuspor, haftaya oynayacağı Amedspor maçı öncesi Derince maçını kazasız 3 puanla geçmek istiyor.
Grubunda ikinci sırada bulunan temsilcimiz GMG Kastamonuspor 33.hafta müsabakasında kendi saha ve seyircisi önünde, grubun son sırasında yer alan Uşakspor ile karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden temsilcimiz 3 puanı rahat aldı.
Grubunda ikinci sırada bulunan temsilcimiz GMG Kastamonuspor 33.hafta müsabakasında kendi saha ve seyircisi önünde, grubun son sırasında yer alan Uşakspor ile karşılaşacak.
Sporda ülkeniz adına kaleye gol atmak kadar güzel bir duygu olamaz. Peki bu gururu en çok kimler mi yaşadı? Bu listedeki oyuncular futbol tarihinde en çok uluslararası gol atan oyunculardır ve 1940'lardan günümüze kadar uzanmaktadır.
Milli ara sürecinde, Brezilya'dan beklenmedik bir haber geldi. Futbol tutkunlarının yakından tanıdığı "Gabigol" lakaplı Gabriel Barbosa, futboldan men edildiği yönünde flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar.
2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz GMG Kastamonuspor, 32. hafta mücadelesinde deplasmanda İskenderunspor ile karşılaştı.
Futbol sahalarının hız ve performansına uyum sağlayabilmek adına doğru kramponlar tercih edilmelidir.
2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, 32. hafta mücadelesinde, ilk yarıda kendi sahamızda ilk yenilgimizi aldığımız kritik İskenderun deplasmanına 3 puan parolasıyla gitti.
GMG Kastamonuspor 2.Lig Kırmızı grup 31.hafta mücadelesinde galibiyet serisine devam maçında 68 Aksaray Belediyespor ile Gazi stadında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz bu karşılaşmayı da kazanmasını bildi. Maçla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimizin hazırladı.
Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek.
2.Lig Kırmızı grup 31.hafta mücadelesinde 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak olan GMG Kastamonuspor’da tek hedef galibiyet serisini devam ettirmek. Kastamonu Haber ekibimizin özel haberi
Dünya futbolu, gelecekte kırılması neredeyse imkansız olan birçok inanılmaz rekora sahne oldu. Bunlardan bazılarını eminim hiç duymamışsınızdır. Biz bazılarını sizin için derledik...