enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Spor

GMG Kastamonuspor 2.Lig Kırmızı grup 31.hafta mücadelesinde galibiyet serisine devam maçında 68 Aksaray Belediyespor ile Gazi stadında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz bu karşılaşmayı da kazanmasını bildi. Maçla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimizin hazırladı.
Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek.
2.Lig Kırmızı grup 31.hafta mücadelesinde 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak olan GMG Kastamonuspor’da tek hedef galibiyet serisini devam ettirmek. Kastamonu Haber ekibimizin özel haberi
Dünya futbolu, gelecekte kırılması neredeyse imkansız olan birçok inanılmaz rekora sahne oldu. Bunlardan bazılarını eminim hiç duymamışsınızdır. Biz bazılarını sizin için derledik...
Karabağ’dan destek çağrısı… UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kalabilmek için Perşembe akşamı Almanya'da zorlu bir maça çıkacak olan Azerbaycan’ın Karabağ Kulübü, Almanya’daki Türkleri destek için maça davet etti.
Yeni Teknik Direktörü Fırat Gül ile 3’te 3 yapan GMG Kastamonuspor, 30.Hafta müsabakasında deplasmanda Düzce Cam Düzcespor ile karşı karşıya geldi. GMG Kastamonuspor 3 puana abone oldu.
Yeni Teknik Direktörü Fırat Gül ile 3’te 3 yapan GMG Kastamonuspor, 30.Hafta müsabakasında deplasmanda Düzce Cam Düzcespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde parola: Galibiyet
İstanbul’da hizmet veren Kastamonu’da da Şubesi olan, Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) ve KASİAD Yönetim Kurulu Üyesi ESAN Akü sahipleri işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Merkez Kız Hentbol takımına sponsor oldu.
Gaziantep FK, Süper Lig takımlarından biri olarak, teknik direktörlük pozisyonu için Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına vardığını duyurdu.
GMG Kastamonuspor 29.Hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde bir zamanların önemli takımı Sarıyer’i konuk edecek. Temsilcimizde tek hedef galibiyet serisine devam etmek.
Futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig için yaptığı puan tahminini güncelledi. Euro Club Index, ligdeki takımların küme düşme ihtimallerini ve şampiyonluk şanslarını yeniden değerlendirdi.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının başlama saati değişti. Maçın yeni başlama saati ve tarihi hakkında detaylar aşağıda bulunmaktadır.
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında heyecan dorukta! Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki kritik mücadele için geri sayım başladı. Taraftarlar, derbinin ne zaman oynanacağını, maç saatinin kaçta olduğunu ve hangi kanalda yayınlanacağını merakla bekliyorlar.
TFF 2.lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz GMG Kastamonuspor, 28.nci hafta mücadelesinde deplasmanda Denizlispor ile karşılaştı. Temsilcimiz bu kritik karşılaşmayı uzatmada attığı golle kazanmasını bildi
TFF 2.lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz GMG Kastamonuspor, 28.nci hafta mücadelesinde deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak.
Bu içerikte, yarı otomatik ofsayt sisteminin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve futbol oyunlarındaki önemini öğreneceksiniz
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelişim sürecine ihtiyacı olduğunu anladığını ancak bazen bu durumun takımın genel hedefleriyle uyumsuz olabileceğini belirtti.
Milli futbolcu Arda Güler, uzun bir sakatlık sürecinin ardından Real Madrid formasıyla sahalara geri döndü, ancak istediği forma şansını bir türlü yakalayamadı. İspanyol basını, Arda Güler'in yeni takımını açıkladı.