enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ekonomi

15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında, Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından düzenlenen Avrasya Kalite Ödülleri'nde bu yılın ödülleri sahiplerini buldu. Tüketici saygınlığını kazanmış, mal ve hizmet üretiminde kaliteye önem veren ve tüketici memnuniyetini gözeten markalar arasında yer alan Reis Gıda, kuru bakliyat sektöründe "Yılın Önerilen Markası" ödülüne layık görüldü. Reis Gıda...
Emlak vergisi, mülk sahibinin veya mülk hakkına sahip olan bireylerin ödemekle yükümlü olduğu vergi türüdür. Genellikle bu vergi yerel yönetim tarafından toplanır. Emlak vergisini ödemek için her yıl belirli bir dönemde belirlenen tutarı şahıslar ödemekle yükümlüdür. Peki bu ödemeler nasıl yapılır, nereden ödenir? İşte tüm sorular ve cevapları.
İngiltere merkezli dev banka HSBC, doların Türk lirası karşısındaki değerini tahminini revize etti. Bankanın analizine göre, TL'nin değer kaybı beklenenden daha hızlı gerçekleşiyor.
Toplumda kadınların gücü ve ilerlemesi sürdürülebilir bir geleceğin inşasında hayati önem taşıyor. Reis Gıda olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konularında okuyan, çalışan, üreten güçlü kadınlarımızın desteklenmesinin önemini vurgulamak istiyoruz. Kadınların liderlikleri, toplumları dönüştüren ve sürdürülebilir bir geleceğin temellerini atan bir güçtür.
SGK uzmanı Özgür Erdursun, Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından yayınlanan verilerle ilgili açıklamalarda bulundu.
ENAG tarafından yapılan araştırma sonucu şubat ayı enflasyon oranları belli oldu.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Türkiye’de bulunan 200’ün üstündeki finansla amaçlı kurulmuş kurumların faaliyetlerini denetleyen ve düzenleyen bir kamu kurumudur. 1990 yıllarında bankacılık sektöründe yaşanılan kasvetli dönem sonrasında ülke ekonomisini refaha erdirmek amacıyla 2000 yılının 30 Ağustos tarihinde Ankara merkezli olarak kurulmuştur.
Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), volatil hareketlerine devam ederken ve 52.000 dolarlık direnci kırmak için mücadele ederken bazı altcoin’ler çeşitli gelişmeler sebebiyle yükseliş yaşıyor. Peki, Polygon (MATIC) yükselişinin arkasındaki etken ne? Polygon (MATIC) Neden Yükseldi? BITCOINHABER.NET ve BH NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de ifade edildiği gibi...
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, sosyal medya platformlarında dolaşan 'Kredi kartına taksit kaldırıldı' iddiasının doğru olmadığı belirtildi.
Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 0.25 ve 0.50 gram altın basımının yasaklandığı duyurulmuştu. Konuyla ilgili İslam Memiş önemli açıklamalarda bulundu.
Türkiye’de sabit fiyat uygulamasını başlatan ilk şirket olan Reis Gıda, enflasyonla mücadele kapsamında bu yıl da fiyatlarını dondurma kararı aldı. Pirinç ve Bakliyat sektörünün öncü kuruluşu, 20 Ocak tarihinde açıkladığı fiyat listesini, 11 Mart tarihinde başlayacak Ramazan Ayı sonuna kadar sabitlediğini açıkladı. Söz konusu kararla birlikte Reis, yaklaşık 80...
10 Şubat Dünya Bakliyat Günü'nde, birçok kültürde temel besin kaynağı olan baklagillerin beslenme, sağlık, iklim değişikliği ile mücadele ve tarım sektörünün güçlenmesinde oynadığı rol üzerinde duran Reis Gıda, yerli tohumların ve sürdürülebilir tarım projelerinin geleceğimizin gıda arz ve güvenliğine olan etkilerini vurguladı.
Evlenecek çiftlere sevindirici bir haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyuruldu. 150 Bin TL evlilik kredisi heyecanla beklenirken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu müjdeli haberi paylaştı.
İkinci el araç almayı düşünenler için 200 Bin TL'lik bir bütçeyle en avantajlı ikinci el modelleri detaylı bir şekilde inceledik. Artan talep ve yüksek sıfır araç fiyatları, piyasada nasıl bir etki oluşturuyor?
24 Ocak 2024 çarşamba güncel altın fiyatları belli oldu.
Merkez Bankası, Ocak Ayı Anket Sonuçlarını Paylaştı: Dolar, Faiz, Enflasyon ve Büyüme Beklentileri!
Ev sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlar için konut kredisi, yeni avantajlar sunmaya devam ediyor. Belirli şartları sağlayanlara, devlet bankası tarafından 2 milyon 100 bin TL destek sağlanacak.
2023 Yemeksepeti çalışanlarının maaşları hep merak edilenler ve en çok araştırılanlar arasında. Yemeksepeti çalışanlarının maaşları çalışma şekline göre değişmektedir. Yemeksepeti Kurye olarak mı yoksa kadrolu kurye olarak mı çalışıyorlar. Peki 2024 yılı Yemek Sepeti çalışanlarının maaşları ne kadara artacak?