enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Tosya’dan Dünyaya Açılan Börekciler Kapı : İster Bir kapı İster Bin Kapı

  1969 Yılında Kastamonu Tosya’da kurulmuş olup yarım asrı geçen sektör tecrübesi ile müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyat seçenekleri ile sunmaktadır. Tosya Ortalıca’da küçük bir atölye olarak faaliyetlerine başlayan Börekciler 2016 yılı itibari ile 1200 m2 kapalı 3500 m2 açık alan olmak üzere toplam 4700 m2 üretim tesisine sahip 21 kişilik yönetici ve çalışan personel kadrosu ile sektörün en büyük firmalarından birisi konumuna gelmiştir.

Kastamonu Tosya’dan Dünyaya Açılan Börekciler Kapı : İster Bir kapı İster Bin Kapı
15 Ağustos 2023 17:23 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2023 17:27
A+
A-

Kastamonu ziyaretimizde Tosya Börekçiler Kapı Sacittin Börekci abimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Sacittin Börekci abiyi daha iyi tanımak için Bu Adam Çok Farklı yazımızı linke tıklayarak okuyabilirsiniz.

TOSYA BÖREKCİLER KAPI

Yurt içi ve yurt dışında başta Hollanda, Belçika, Senegal, Bulgaristan, Irak, Türkmenistan ve Japonya ülkelerine ihracat yapmış olup yurt içinde 100’e yakın bayi ve 3 adet fabrika satış mağazası olmak üzere Ankara, Kastamonu, İstanbul illerine binlerce kapı üretme kapasitesine sahip bir entegre tesis olarak faaliyet göstermektedir. Çalışanları ve müşterileri ile büyük bir aileye sahip olan Börekciler ürettiği her kapının sıcak bir yuvaya açılan kapı olacağı bilinciyle üretim ve satış yapmaktadır.

53 yıldır büyüyen firmamız gelecek planlarında üretim hacmi ve istihdam kapasitesi en yüksek kapı üretim tasarım firması olmayı kendine hedef olarak belirlemiştir.

* Gününde teslimat.
* Kaliteli malzemelerle üretim.
* Satış sonrası teknik destek.
* Müşteri memnuniyeti.

 

Kastamonu Tosya’dan Dünya’ya Açılan A Kalite Amerikan Kapılar

Amerikan Kapı modellerimiz özellikle yurtdışında ve Türkiye’de en çok beğenilen 1. Sınıf (A kalite) kapı yüzeyleri kullanılarak hazırlanmıştır.

Amerikan Panel Kapılar İsteğe bağlı olarak cam bölmeli veya karolajlı olarak üretilebilirler. Amerikan Kapı panelinin en büyük avantajı kesilerek sorunsuz ebatlanabilmesidir. Bundan dolayı ölçü; olayında herhangi bir sorun yaşanmaz. Amerikan veya Fransız Modeller; Tek Kanat, İki ya da daha fazla kanat, yavrulu ya da birden fazla yavrulu olarak hazırlanabilir …

İsteğine bağlı olarak AMERiKAN KAPI ‘lar düz renkli (Beyaz) acık Krem, Bordo, Koyu Kahve olarak hazırlanabildiği gibi, eskitme tekniğiyle Meşe Patine, Ceviz Patine, Maun Patine, Krem Patine gibi renklerle de imal edilebilir…

AMERiKAN PANEL KAPI (özellikleri) ;

  • Otel tipi kapı olarak da bilinir.
  • Amerikan kapılar dolgu malzemesinin iki yüzüne kapı panelleri preslenerek üretilir.
  • Ortamı kirletmeden temiz bir şekilde montajı yapılır.
  • İmalatında yüksek kalitede petek, ahşap yada mdf gibi dolgu malzemeleri kullanılır.
  • Ayrıca Sürgülü; yada çarpma Kapı şeklinde de hazırlanabilir…

TOSYA BÖREKÇİLER KAPI ÇEŞİTLERİ

ASSOS Amerikan Kapı

Assos modeli 6 göbekli tasarımı ve modern çizgileriyle yuvanıza ve ofislerinize yeni bir boyut kazandiriyor. Assos çam dokulu yüzeyi, modern çizgileri ve ahsabin güzelligini ile özenli mekanlara güzellik katıyor. Her türlü cila uygulamasinda ayri bir görsel zevk sunmasi sayesinde siz de Assos ile hayatinizda güzelliklere yeni kapılar açacaksiniz…

.

Photo floating to the left

SiDE Amerikan Kapı

Estetikle ergonomiyi birleştirmek için tasarlanan SiDE modeli, yüzeyindeki doğal meşe dokusu ile mekanlara ahşabın sıcaklığını taşıyor. Cila uygulamaları ile mükemmel yüzey görünümü sağlıyor. Sadeliği tercih eden zevk sahibi insanların gözdesi oluyor. Fazla ışığa ihtiyaç duyulan ortamlar için zevkli cam uygulamarı sunan SİDE modeli ile sizde modern yaşamla tanışın.

  Photo floating to the left

SiMENA Amerikan Kapı

Simena modeli kapıda geleneksel tarz kapı modelinin bugün ki hali olarak tasarlandı. Sıcak renkleri ile bulunduğu ortamın kalitesini arttıran bir görüntüye sahiptir. Meşe dokulu uygulamalarıyla her tarz mekana ahşabın sıcaklığını taşıyor. Zevkli cam uygulamalarına da imkan veren Simena ile sizde yaşadığınız mekanlara ışığın aydınlığını taşıyın…

 

Photo floating to the left

ANATOLiA Amerikan Panel Kapı

Anatolia modeli kapida geleneksel tarzın modern çizgiler ile yeniden yorumlanmasinin ürünü olarak tasarlandi. Özgün Modeli ve Mese dokulu yüzeyi eskitme cila uygulamalarıyla her tarz mekana ahsabin sıcaklığını tasiyor. Dokusuz yüzey seçenegiyle Lake uygulamalarina imkan veren Anatolia ofis ve konut dekorasyonlarina renkli özgün bir görünüm katiyor. Zevkli cam uygulamalarina da imkan veren Anatolia ile sizde yasadiginiz mekanlara isigin estetikle taçlandığı yeni kapilar açacaksiniz.
.

Photo floating to the left

ASPENDOS Amerikan Kapı

Modern çizgilere sahip bu modelde üst göbeklerin üst kısımlarının otantik bir çizgiyle tasarlanması ile seçkin bir modeldir. Meşe dokulu yüzeyi cila uygulamaları ile mekanlara ahşabın doğal güzelliğini yansıtır. Aydınlık çözümler için cam uygulamalarına imkan verişi ile modern mekanlara ince bir zevk ve işlevsellik kazandırıyor. Yaşanılan mekanlara çizgisiyle seçkinlik katan Aspendos ile sizde hayatınıza fonksiyonelliğe ve prestije yeni kapılar açılacaktır..

Photo floating to the left

PERGE Amerikan Kapı

Cam uygulamalı Perge modeli ofislere ve modern konutlara özgün ve estetik bir çizgi kazandırmak için tasarlanmıştır. Farklı cam uygulamaları titiz ve özenli işçiliği ile zevkli dekorasyonların değişmezi Perge ahşabın sıcak dünyasını mekanlarımızda ışıkla bütünleştirir. Fazla ışığa ihtiyaç duyulan ortamlar için Perge ile sizde hayatınızda aydınlık ve ferahlığa yeni kapılar açın.

.

Photo floating to the left

ASSOS Bi-FOLD Amerikan Kapı

İç mekanlarda fonksiyonellik de kazandiran Assos Bi-Fold katlanabilir panelleri ile alan sorunu yasanan yerlerde, Oda bölmelerinde ve gardroplarda kolay çözümler saglar, mekanlara sasirtici ve çarpici güzellik katar.

Photo floating to the left

CANiK Amerikan Panel Kapı

Mükemmel tasarımı hariç iç mekanlarda uyumluluğun yanında fonksiyonellik de kazandiran CANiK, mekanlara sasirtici ve çarpici güzellik katar.

Photo floating to the left

ERCiYES Amerikan Kapı

Görünüm olarak iç mekanlarda fonksiyonellik de kazandıran ERCiYES AMERiKAN KAPI, Oda bölmelerinde ve gardroplarda kolay çözümler sağlar, mekanlara şaşırtıcı ve çarpıcı güzellik katar. .

Photo floating to the left

KARTEPE Amerikan Kapı

Estetiğin ötesinde iç mekanlarda fonksiyonellik de kazandıran Oda bölmelerinde ve gardroplarda kolay çözümler sağlar, mekanlara şaşırtıcı ve çarpıcı güzellik katar…

 

Kaynak: Börekciler Kapı

Fotoğraflar : Börekciler Kapı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.