enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Sağlık

Yıllardır modern yaşamın hızıyla adeta yarış halindeyiz. İş, aile ve sosyal sorumluluklar arasında sıkışıp kalan zamanımızın kıymetini daha da iyi anlamaya başlıyoruz. İşte tam da bu noktada karşımıza çıkan intermittent fasting (aralıklı oruç), yaşamımızı yavaşlatma ve bedenimize odaklanma fırsatı sunuyor.
Ahlata armut aşılaması da yapılır. Anadolu’da ahlatın meyvesi fırında kurutulup öğütüldükten sonra yoğurt ile karıştırılarak ta yenir. Hoşafını yapıp tüketmek yan tesirini azaltmaya yardımcı olur. Ahlat beyaz ve siyah olmak üzere iki cinstir. Qekmezinin faydaları saymakla bitmez. Tam bir şifa deposudur
Uzun yıllardır görev yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca görevini, İstanbul İl Sağlık müdürü olan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na devretti. Yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu görevine hem enerjik hem hızlı başladı. Öncelikle yeni Sağlık Bakanına hayırlı olsun diyelim ve görevinde başarılar dileyerek başlayalım.
Yaşlanma etkilerini gidermek için en son estetik trend!   Yüz kök hücre tedavisi, son yıllarda estetik ve tıbbi alanlarda büyük ilgi gören bir tedavi yöntemi. Kök hücre ile yüz gençleştirme, genellikle ciltte gençleştirme, canlandırma, kırışıklıkların azaltılması, yaşlanma etkilerinin azaltılması gibi estetik problemleri çözmek amacıyla kullanılıyor. Kök hücre tedavisi konusunda çalışmaları...
Kastamonu Kestane Balı solunum ve sindirim sistemlerine olumlu etkiler getirmektedir. Özellikle mevsim değişikliklerinde bol miktarda kestane balı tüketilmesini uzmanlar tavsiye etmektedirler.
  Herkese merhabalar ben Zeynep. Bugün size aslında hayatımızın her saniyesinde farkında olmadan soyut bir kavramın içinde bulunduğumuz bir gerçekten bahsedeyim: Bilinç. Bilinç aslında sadece uyanıklık hali midir, yoksa hayatımızda yaşadığımız tüm duyguları ve davranışları içeren bir kavram mıdır inceleyelim.
Normal ultrason yerine dört boyutlu ultrason kullanılarak bebeğinizin anlık hareketlerini ve yüz ifadelerini daha detaylı şekilde görebilirsiniz.
Birçok kişi, diyet ve spor yapmasına rağmen bölgesel yağlanmalarından kurtulamamaktadır. Bu gibi durumlarda bu kalıcı olan yağlar, liposakşın ameliyatı ile kısa bir süre içerisinde alınmaktadır.
Badem yağı, tatlı bademin bir süre ezilerek, yağının çıkarılması ile oluşan, doğal, organik ve oldukça faydalı bir yağdır. Badem, yüksek protein seviyesi ve omega - 9 yağ asitleri barındırdığı için çok sağlıklı ve yararlıdır.
Yaz ayları yaklaştıkça bir çok kişinin karşılaştığı sorunların başında sivrisinekler geliyor. Hemen hemen her zaman can sıkıcı olan bu böceklerden kurtulmak o kadar da zor değil. Eğer müstakil bir evde yaşıyorsanız veya evinizde kedi, köpek, hamster veya kuş gibi evcil hayvanlarınız varsa bu yazı tam size göre!
Yemek sonrası oluşan şişkinlik, pek çok kişinin günlük yaşamını etkileyen rahatsız edici bir durumdur. Bu makalede, yemek sonrası şişkinliğin nedenlerini ve bu durumdan kaçınmak için etkili stratejileri bulabilirsiniz.
Herkese merhabalar ben Zeynep. Bugün size günlük hayatımızı neredeyse her alanında bulunan bazılarımızın üstesinden gelebildiği, bazılarımızın ise hayatını çok etkileyen bir durumdan bahsedeceğim: Stres.
Samsun, Eskişehir ve çevre illerden gelerek Kastamonu’da rezum yani buhar tedavisi ile şifa bulan prostat hastaları memleketlerine sevinçle döndüler.
Kan basıncı ölçümü ve portakal suyunun tansiyon üzerindeki etkileri hakkında bilgi edinin. Sağlık için önemli olan kan basıncının doğru ölçümü ve sağlıklı yaşam için portakal suyunun rolü.
Yemek sonrası uyku hali neden oluşur? Bu makalede, yemek sonrası uykuyla ilgili bilimsel açıklamaları ve bu durumu önlemek için önerileri bulabilirsiniz.
Doğanın cömert bir armağanı olan kuşburnu, insan sağlığını çeşitli yönlerden destekleyen güçlü bir içeriğe sahiptir. Peki, kuşburnunun sağladığı faydalar nelerdir ve hangi sorunlara iyi gelir? İşte bu konuda merak edilenler...
Yorgunsun ama uyuyamıyorsun yada içinde bir sıkıntı var gibi mi uykun mu bölünüyor veya uyumakta çok mu zorlanıyorsun zaman mı alıyor? Bunun için farlı ülkelerde farklı yöntemler var. Kastamonu haber ekibi olarak bu yazıyı sizler için derledik
Nisan ayının gelmesiyle bahar kendisini hissettirmeye başlar. Soğuk havalar geride kalır, yerini serin, zaman zaman da ılık, güzel havalar alır. Tabiatta canlılık başlar. Bütün canlılar yeni bir hayata başlamanın hazırlı­ğı İçindedir. Tabiat kışlık beyaz elbiselerini çıkarır, yerine yeşil elbiseler gi­yer.