enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Sinema ve dizi oyuncusu Hemşehrimiz Caner Topçu Kimdir?

Nöbet dizisinde oynayan Caner Topçu şimdi de Engin Altan Düzyatan’ın başrol oynadığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde İlyas Reis’i oynadı. Bekar olan Caner Topçu, 1997 İstanbul doğumlu, Samandıra EML’de okumaktadır.

Sinema ve dizi oyuncusu Hemşehrimiz Caner Topçu Kimdir?
14 Ocak 2023 13:01 | Son Güncellenme: 14 Ocak 2023 13:30
A+
A-

Kastamonulu Sanatçılar

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi için geri sayım başladı.

TRT ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 16 Eylül’de ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan ve Barbaroslar dizisinde 4 denizci kardeşten birisi olan İlyas rolünü hemşehrimiz Caner Topçu canlandırmıştı. Peki, Caner Topçu kimdir? Caner Topçu nereli ve kaç yaşında? İşte Caner Topçu hakkında tüm merak edilenler…

Caner Topçu kimdir?

Caner Topçu kimdir? Caner Topçu Kastamonu ilimizin Pınarbaşı ilçesi Uzla köyü Tarakcılar mahallesinden Recep Topçu beyin torunu, Kazım Topçu beyinde oğludur. Genelde Cihan diye tanınsa da esas adı Caner Topçu’dur.

 

Sinema ve dizi oyuncusu Hemşehrimiz Caner Topçu Kimdir?

 

16.09.2021 perşembe akşamı TRT 1 de başlayan Barbaroslar Akdenizin kılıcı dizisinde İlyas rolüyle başrol oynamıştı.

İnançtan Zafere, Sarıkamış, Beyaz Cehennem ve Dikkat İnternet Var adlı tiyatro oyunlarında rol almıştır. İlk oynadığı Bilinçsizler filminde Recep rolü olmuştu. İlk dizi oyunculuğunu ise Nöbet isimli dizi ile sergiledi. Caner Topçu TRT 1 ‘de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Oruç Reis’in kardeşi İlyas Reis’i oynuyor.

Caner Topçu hangi dizilerde oynadı?

Caner Topçu’nın oynadığı dizileri:
Bilinçsizler (Recep) (2015)

Ayrıca Barbaroslar dizisinden önce Show TV ekranlarında yayınlanan Nöbet dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Bu diziden sonra oyunculuğa ara veren oyuncu Barbaroslar dizisi ile tekrar ekranlarda gözükmeye başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.