enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Newcastle United Cristiano Ronaldo yerine PSG’nin yıldızını istiyor

Neymar, yaz aylarında Paris Saint-Germain’den ayrılmak istediği iddia ediliyor. Newcastle United’ın oyuncunun durumunu yakından takip ettiği iddia ediliyor. 31 yaşındaki süper star aynı zamanda Chelsea ve Manchester United için de bir transfer hedefi.

Newcastle United Cristiano Ronaldo yerine PSG’nin yıldızını istiyor
5 Mayıs 2023 18:33
A+
A-

Anlaşılan Newcastle United bu yaz büyük bir transfer yapmayı planlıyor. Ve bu isim Brezilyalı süper star Neymar olabilir.

31 yaşındaki süper star kendi neslinin en iyi oyuncularından biri ve Newcastle hücumuna muhteşem bir yaratıcılık ve skor katkısı sağlayabilir.

Newcaste United bu sezon oldukça fazla maç berabere bitirdi. Bu yüzden kadrolarını ve özellikle hücum hattını geliştirmek isteyeceklerdir. Eddie Howe, bu beraberlikleri gelecek yıl galibiyete çevirmek isteyecek ve Neymar gibi birisi ileri tarafta Newcaste United hücumlarında çok büyük fark yaratabilir.

Brezilyalı oyuncunun tüm kulvarlarda 18 golü ve 17 asisti var ve Allan Saint-Maximin gibi birisine göre büyük bir yükseltme olabilir. Bu arada, 31 yaşındaki Brezilyalı süper starın güncel piyasa değeri  yaklaşık 70 milyon euro.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.