enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Taşköprüspor’un şans yüzüne güldü: Play out maçlarını oynamadan şampiyon oldu

Bölgesel amatör kümede şampiyon olan Taşköprüspra büyük piyango vurdu. Bal liginde aynı ilden iki takım olamayacağı için Kastamonu Özel idare ile play aut maçları oynayacak olan Taşköprüspor’a müjdeli haber Özel idareden geldi.

Kastamonu Taşköprüspor’un şans yüzüne güldü: Play out maçlarını oynamadan şampiyon oldu
17 Mayıs 2024 11:30
A+
A-

Bölgesel amatör liğde şampiyon olmalarına rağmen play out maçlarında Kastamonu Özel idare engeline takılan Taşköprüspor ve Tosyaspor yıllardır sistemin değişmesi için açılamalar yapmışlar ama sistem bir türlü değişmemişti. Geçen yıl şampiyon olan Tosyaspor, play out maçlarında Kastamonu Özel idare engeline takılınca zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu. Gurubunda bu yıl şampiyonluğu Taşköprüspor ise kazandı.

Kastamonu Özel İdare çekildi, Taşköprüspor BAL ligine yükseldi.

BAL liğini yükselmek için play out maçlarını bekleyen Taşköprüspora müjdeli haber özel idareden geldi.

 2024 – 2025 sezonunda Kastamonu’yu Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Taşköprüspor’a  başarılar dileriz.
Özel idare play aut maçlarına çıkmayacağını açıkladı, İşte o açıklama
2015-2016 sezonundan itibaren 9 sezondur ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden kulübümüz, yönetim kurulumuzun geçtiğimiz sezon başında aldığı prensip kararı uyarınca, sezon sonu oynanması gereken play out maçına çıkmayacağını ilgili mercilere yazılı olarak iletmiş bulunmaktadır.
Daha önceki yıllarda play out maçında karşılaştığımız camialara sezon başında deklare ettiğimiz bu kararın neticesinde 2024-2025 sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Taşköprüspor’a bu vesileyle gönülden başarılar dileriz.
Konu hakkında daha ayrıntılı açıklamalar ve değerlendirmeler 24 Mayıs tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul toplantımızda yapılacaktır.
Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz ederiz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.