enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak Kimdir

Kastamonu Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak Kimdir
12 Aralık 2021 10:47 | Son Güncellenme: 25 Aralık 2021 10:46
A+
A-

Kastamonu ve İlçe Belediye Başkanları

Kastamonu Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak Kimdir sorusuna cevap aramadan önce bu güzel ilçemizi kısaca tanıyalım bakalım…

Kastamonu Ağlı Türkiye’nin batı Karadeniz Bölgesi’nde Kastamonu ili sınırları içindedir. Karayolu ile Başkent Ankara’ya uzaklığı 300 Km, İl merkezine uzaklığı 50 km dir. Ağlı İlçesi ormanlık bölgededir. Dağlar arasında bulunan dar bir vadide kurulmuştur. Etrafı yüksek tepelerle çevrilidir. İlçe genelinde engebeli bir arazi yapısı mevcuttur. Deniz seviyesinden yüksekliği 1100 metredir. Ağlı; Azdavay, Pınarbaşı, Şenpazar ve Cide ilçeleri yol güzergâhı üzerindedir. İlçenin doğusunda Seydiler, batısında Azdavay, kuzeyinde Küre ve güneyinde Daday ilçeleri bulunmaktadır.

Kastamonu Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak Kimdir

 

Kastamonu Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak; 1959 yılında Kastamonu Ağlı‘da doğdu. İlk ve ortaokulu Ağlı’da, Lise tahsilini Kastamonu Abdurrahman Paşa Lisesinde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Kastamonu Enstitüsünden 1978 yılında mezun oldu.

1980 yılında Devrekani Akmescit Köyünde sırasıyla Ağlı Geççiğez İlkokulu’da, Ağlı Merkez İlkokulunda Öğretmen olarak görev yaptı. 1991 yılında Ağlı YİBO da Müdür yardımcılığı, 1992-2002 arasında 10 yıl Ağlı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, 2002-2010 yılları arasında Ağlı İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2011 yılında Şenpazar İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak emekli olmuştur. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Başkanlık mesajı

Bizlere verilen destek ve güvenden dolayı tüm halkımıza teşekkür eder, saygılar sunarım.

Seviyeli, sakin, medeni bir şekilde demokratik yarış olan bu seçim sürecinde her türlü gerekli hassasiyeti gösteren başta belediye başkan adaylarımıza, siyasi parti yöneticilerimize ve siz değerli halkımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Artık seçim geride kaldı. Hiçbir küskünlük, kırgınlık, dargınlık olmadan bundan sonra Ağlımız için birleşme, kaynaşma, hizmet etme zamanıdır.

Bu seçimin ne galibi olsun, ne mağlubu olsun. Kazanan Ağlımız olsun, halkımız olsun.

Şu andan itibaren iktidar olsun muhalefet olsun artık halkımız bizden kahve köşelerinde seçim konuşması değil hizmet bekliyor. Birlik beraberlik içinde Allah bize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin diyorum.

Cenabı Allah, bana şimdiye kadar olduğu gibi şu andan itibaren de gurura ve kibire kapılmadan, harama yanaşmadan, hiçbir taraf tutmadan, hak hukuk ve adaletten ayrılmadan, şımarmadan, ezilmeden, büzülmeden, bıkmadan, yorulmadan Ağlımıza, siz değerli halkımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.