enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Gündüz Emitt Fuarı Akşam Dernekler Toplantısı

Gündüz Emitt Fuarı Akşam Dernekler Toplantısı
12 Şubat 2022 11:02 | Son Güncellenme: 12 Şubat 2022 11:48
A+
A-

Kastamonu Haberleri

2022 Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. Kastamonu ilimizi temsilen Kastamonu Standı 3. Salon B231 numaralı stant içerisinde Kastamonu Belediyesi, Kastamonu İl Özel İdare, Azdavay Belediyesi, Pınarbaşı Belediyesi, Taşköprü Belediyesi ve Tosya Belediyesi katılarak ilimizin turizme yönelik tanıtımını yapıyorlar.

 

2022 Emitt Turizm fuarı kapsamında Kastamonu stantlarına ilgi büyük. Bu kapsamda, milletvekilleri, İş insanları, yabancı misafirler ve turizmciler ve sanatçıların akına uğruyor. Oyuncu Nuri Alço ve oyuncu Yazar Özgür Özgülen Taşköprü belediyesi standını ziyaret ettiler. Taşköprü Belediye başkanı Abdullah Çatal oyunculara Taşköprü  Sarımsağı takdim etti. Dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağına ilgi büyük…

2022 Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı için İstanbul’da bulunan Kastamonu ve ilçe belediye başkanları fuarın bitişiyle birlikte hemşehri derneklerine ziyaret düzenleyip fikir alışverişine bulunuyorlar.

İşte bunlardan bire de Taşköprü belediye Başkanı Abdullah Çatal.. Başkan Çatal her akşam başta Kasiad, Kas-Der ve köy dernekleri olmak üzere tüm derneklerle buluşup Taşköprü’nün sorunları ve çözüm yolları noktasında istişarelerde bulunuyor.

                          TAŞKÖPRÜ’NÜN GELECEĞİ SANAYİSİNDE  

Dün akşamda Taşköprülüler Derneği yönetimi ile Bağcılarda buluşan Abdullah Çatal önemli açıklamalarda bulundu.

Taşköprülüler Dernek Başkanı Fatih Sezgin, Bağcılar eski Belediye meclis üyesi İbrahim Arslan, Gazeteci Ertuğrul Köse, Taşköprülüler Derneği eski başkanı Mehmet Akdaş ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda Başkan Abdullah Çatal Taşköprü’ye hizmet etmeye çalıştığını ama sürekli bir engel çıkarıldığını belirtti.

Başkan Çatal; Bazı projelerinin hayata geçirildiğini bazılarının ise farklı nedenlerle geciktirildiğini belirterek daha önceki dönemde oluşan borçları da sadece tasarruf ederek ödediklerini belirtti.

Taşköprü organize sanayi için büyük gayret göstermeye çalıştığını ve bunun sonucunda 21 firmanın başvuru yaptığını bir kaç firmanın fabrikalarını bitirme aşamasına geldiğini bu şekilde giderse ve engel çıkarılmaz ise Taşköprü sanayisinin 2025 yılında tam kapasiteyle çalışabileceğini ve en az 3.000 kişilik bir istihdam oluşturacağını belirterek bununda Taşköprü için önemli olduğunu ve şehir içi nüfusun en az 10.000 artacağını belirtti.

Uzun yıllardır yılan hikayesine dönen Hasanlı Göleti projesinin sonuna geldiklerini ve kısa zamanda ilçemizin su ihtiyacını buradan karşılamaya başlayacaklarını söyledi.

Taşköprülüler Dernek başkanı Fatih Sezgin ise, Başkan Abdullah Çatal’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek dernek olarak her zaman Taşköprü ve belediyemizin yanında olduklarını proje olsun, fikir olsun maddi manevi destek olsun ellerinden geleni yapacaklarını belirterek yeter ki Taşköprümüzü yönetenler bizlerle güzel iletişim kursunlar dedi.

Yorumlar
  1. Adem calis dedi ki:

    Neye nicin engel oluyorlar bir anlamak dinlemek lazim engellere sorunleri havale edemeyiz sorunlari engelliyenler cozmuyor idarade cozuyor irade kullanmiyanlar sorunlari engelliyenlere havale edemez bunun bilincinde olmiyanlar zamani gelince gercegi gorecekti ama ne tazikki zaman gecmisliyle kalacaktir guzellemer guzeldir ancak gercekse degilse izafi guzahtir