enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Galatasaray Haberleri

Avrupa'nın iki numaralı büyük futbol organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde bugün yapılan kura çekimi sonucunda eşleşmeler belli oldu. Şampiyonlar Ligi gruplarında üçüncü olan takımlar ile UEFA Avrupa Ligi grup ikincileri birbirleriyle eşleşti. Hangi takımlar birbiriyle eşleşti, kuranın bizi ilgilendiren kısım olan Galatasaray'ın rakibi kim oldu? Kastamonu Haber ekibimizden İsmail Demir...
Total Football Analysis’in “2023 UEFA Şampiyonlar Liginde Galatasaray’ın Bayern Münih’e karşı baskın üstünlüğü” yazısını çevirip düşüncelerimizle size aktaracağız.
Transfer dünyasının ünlü isimlerinden Fabrizio Romano, sosyal medya hesabı üzerinden bomba bir iddiada bulundu. Galatasaray, orta saha transferi için Brezilyalı yıldız oyuncu Fred ile temas kurduğu belirtildi.
Günlerdir Fenerbahçe’nin transfer edeceği söylenen, ancak bir türlü bitiremediği Dazet Wilfried Armel Zaha transferinde, Fenerbahçe cephesi futbolcunun eşinin İstanbul’u beğenmediğini söyleyerek transferin çıkmaza girdiğini açıklamıştı. Ama kazın ayağı hiçte öyle olmadı ve Galatasaray’ın transfer sihirbazı Erden Timur son noktayı koyarak İstanbul’a gelmek istemiyor denilen futbolcuyu Galatasaray kulübüne kazandırarak taraftarlarını...
Şampiyonlar ligi 2 eleme turunda Galatasaray’ın rakibi Struga - Zalgiris Vilnius maçının 1-1 bitmesiyle Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilnius oldu.
15 Mayıs 1973 doğumluyum. Espri olsun diye doğduğumda Galatasaray şampiyon olmuş, Milli Görüş ve Erbakan hükümet ortağı olmuş, Uzun yılardır okumaktan ve çalışmaktan büyük şeref duyduğum Milli Gazete de 1973 yılında yani doğduğum yıl kurulmuş diye hava atıp dururum. Kendime keramet yükler gibi olsamda işin esprisi bu aslında.
Görünüşe göre Mauro Icardi, dünyada, hem saha içinde hem saha dışında kendini kanıtlamış efsane bir isimdir. Saha içi ve saha dışı fırtınalı yılların ardından Türkiye’nin bir numaralı kulübü Galatasaray formasıyla ve attığı muhteşem gollerle tekrar zirveye oturan Icardi, taraftarların attığı gollerden sonra statta çaldığı “Aşkın Olayım” şarkısıyla kariyerinin en...
Sosyal medya platformlarından Twitter’da Deportes & Finanzas tarafından aylık periyotlarla yapılan araştırmada, 2023 yılının ilk ayı olan Ocak ayında Twitter'da dünya genelinde en çok etkileşim alan kulüpler sıralamasında Türkiye’den Galatasaray Barcelonadan sonra ikinci sırada yer aldı.
Tüm Sporseverler futbola odaklanmış kimin şampiyon olacağının tahminlerini yaparken ve özellikle şampiyonluğa giden takımlar yeni transferlerin kim olacağını düşünürken Ülkemizde yaşanan deprem felaketi her şeyi unuturuverdi. Hatta Galatasaray’ın önemli transferi Nicolo Zaniolo bile depremin gölgesinde kalsada onun yardımseverliği sadece Galatasaraylıların değil tüm futbolseverlerin gönlünde taht kurmasına sebep oluverdi.
Galatasaray’ın Başakşehir maçı çok önemliydi. Emre Belezoğlu’nun futbolculuğunu da teknik direktörlüğünü de beğenen birisiyim. Bazen hırsından dolayı çok agresif görüntüler vermesi rakip taraftarları kızdırsa da bir futbolcuda hırs olması her zaman iyidir.
Ziraat Türkiye Kupasında GMG Kastamonusporun rakibi yıllar önce olduğu gibi yine Galatasaray oldu.
Galatasaray Futbol A.Ş Başkanvekili ve Galatasaraylı taraftarların gözbebeği, yeni efsanesi Erden Timur kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Babası kimdir hangi işlerle uğraşıyor? Neden bu kadar çok seviliyor? Tasavufa ilgisi nasıl başladı? Erden Timur hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık….
Galatasaray Dursun Özbek yönetimi ve Erden Timur Ali Samiyen Spor kompleksini çilek yağmuruna tuttu. İşte Galatasaray taraftarlarını ÇILGINA rakip taraftarları ise ŞAŞKINA çeviren transferler
G.Saray taraftarı Dursun Özbek’in cüzdan sallama videosu üzerinden eleştirilerde bulunarak "Olay cüzdanı sallamak değil Dursun Özbek" yorumunda bulundular.
Erden Timur'un Spor Gecesi Dijital'e çıkmaktan vazgeçmesine Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'ten tepki geldi.
Cimbom'da kaleye sürpriz aday olarak görülen Bursasporlu genç file bekçisi Canberk Yurdakul gündeme geldi. Canberk'i Muslera'nın yetiştireceği belirtildi.
Galatasaray'dan ayrılan Feghouli, Türkiye'de kalmaya karar verdiği ve Süper Lig ekibi ile anlaştığı öne sürüldü.
Yıllardır Galatasaray adasında müdürlük yapan Galatasaraylıların ağabeyi Süleyman Öztürk beyinde oğlu olan Metin Öztürk; 1961 yılında İstanbul’da doğdu.