enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Erden Timur’a Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç’ten sert tepki!

Erden Timur’un Spor Gecesi Dijital’e çıkmaktan vazgeçmesine Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç’ten tepki geldi.

Erden Timur’a Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç’ten sert tepki!
9 Haziran 2022 11:16 | Son Güncellenme: 9 Haziran 2022 11:17
A+
A-

Spor Gecesi Dijital’de gündeme gelen Erden Timur konusu akıllarda soru işareti bıraktı. Erden Timur’un Galatasaraylılar ile Spor Gecesi Dijital’de buluşacağını duyuran Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli, Erden Timur’un yayını iptal etmesi üzerine tepki gösterdi.

ÜSLUBUMUZU BİLİYORLAR

Piranaspor’da yer alan habere göre konuyla alakalı açıklamalar yapan Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç “Bugüne kadar yayınımıza çıkan insanlara karşı üslubumuzu ve sert eleştirilerimizi biliyorlar. Erden bey konuyla alakalı dürüst bir yorum yapıp neden belirtmiş olsaydı daha mutlu olurduk.” dedi.

YANINIZDAKİ HOKKABAZLARIN GAZINA GELMEYİN

Sert konuşmalarını sürdüren Gökhan Dinç şunları kaydetti:

“Siz Eşref Hamamcıoğlu’na iki gün önce yalancı diyebileceksiniz, iddialara bunlar yalan diyebileceksiniz ancak yayınla alakalı yanınızdaki hokkabazların gazına da geleceksiniz. Ben yayına çıkmasını isterdim,birçok sorumuz ve Galatasaraylıların isteği vardı”

GALATASARAY TARAFTARI ERDEN TİMURLA BULUŞACAKTI

Programda Haluk Yürekli ise tepkisini şöyle gösterdi:

”Biz Galatasaray taraftarını Erden Timur’la buluşturacaktık… Duyuruyu yaptıktan sonra birçok insan çok heyecanlandı, iptalden sonra da hep nedenini sorguladılar. Aslında hiç girmeyecektik bu konuya ama açıklama gereği duyduk..”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.