enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yapay Zeka Ve Youtube İş Birliği İle Para Kazanma Yöntemleri

Yapay zeka günümüzde önüne geçilemez bir hal almaya başlarken bir takım yanlış görüşün aksine yararlı kullanımları ve burada alınacak doğru pozisyonlar doğru zaman ve metodlar kullanılırsa çok faydalı birer araca dönüşebilir.

Yapay Zeka Ve Youtube İş Birliği İle Para Kazanma Yöntemleri
A+
A-

Yapay zeka dendiğinde bilmeyen ve daha önce kullanmamış olan kişiler için tek bir site veya robot figürü akla gelse de yapay zeka bunların aksine çok büyük ve geniş bir alana yayılmış durumdadır. Günümüzde iş modelleri e-ticaret ve benzer modellerden, yapay zeka sitesi kurararak para kazanmaya doğru evrilmektedir.

 

Bugün size anlatmak istediğim para kazanma yöntemi ise içerisinde birden fazla yapay zeka sitesini barındırmakta ve bunları birbirleri ile bağlantılı olarak kullanmayı gerektirmektedir. Bunlardan ilki tabiki de yapay zeka denince ilk akla gelen ve belki de yüzyıl sonra yapay zeka’nın atası olarak tarih kitaplarına girecek olan Open AI şirketine ait olan Chat Gpt’dir.

Chat Gpt de ilginç tarihi olaylar veya esrarengiz olaylar diyerek bir arama yapacağız. Burada çıkan sonuçlardan bir olay seçecek ve yine Chat Gpt’ye “bu olay ile ilgili bana hikayesel bir anlatım yapar mısın ?” diyeceğiz. Çıkan sonucu alacağız ve bir diğer yapay zeka olan ve buradaki hikayesel anlatımı seslendirmemize yarayan ElevanLabs internet sitesine gideceğiz. Burada yer alan birden fazla seslendirme seçeneğinden olayımıza en uygun sesi seçecek ve seslendirmeyi yaptıracağız.

 

Seslendirme kısmı da bittikten sonra Chat Gpt’ye gidirek. “Bana bu olay ile ilgili görseller oluşturmamı sağlayacak promtlar oluştur. “ Diyeceğiz. Buradaki çıkan sonuçtan promtları kopyalacağız ve son dönemin görsel oluşturma dendiğinde ilk akla gelen yapay zeka sitesi olan Leonardo AI’a yapıştıracağız görsellerin kalite olmasını istiyorsak buradaki promtlara detaylar eklemesini yine Chat Gpt’den isteyebiliriz.

 

Görselleri de oluşturup indirmemizin ardından son olarak kullancağımız internet sitesi Capcut olacak. Canva ve Capcut en çok tercih edilen iki internet sitesidir. Bizim Capcut’ı seçmemizin sebebi ise buradaki otomatik alt yazı oluşturma özelliğine sahip olması olacaktır. Bu sayede altyazı ekleyip montajı ile zaman kaybetmemiş olacağız.

İndirdiğimiz ses doyasını resimleri ve alt yazıyı uygun bir şekilde düzenledikten sonra arkaya müzik eklemek için ise youtube müzik kütüphanesini kullanabilirsiniz. Burada da telif hakkı sorunu yaşamadan kullanabileceğimiz müzikler bulunmaktadır. Tüm bunları tamamlayıp içerik üretmek ve youtube’da paylaşarak para kazanmak sizin düzenli ve devamlı olarak bu gösterdiğim adımları uygulama ve bunları geliştirerek özgünlük katmanıza bağlı.

 

Youtube düzenli ve istikrarlı olarak içerik üreten kanalları öne çıkarmaktadır. Bunları devam ettirip içerik ürettiğinizde zamanla izlenmelerdeki artış da sizi ekstra motive edecek ve sonunda sizi bir youtube çalışanı haline getirecektir. Bunlara ek olarak içeriğin izleneceği ülkeler kazanacağınız ücreti belirlemektedir. Bunun için içerikleri ingilizce yapmanız ve yurt dışında kanallarından izlenmeniz gelirinizi Türkiyeden gelecek gelire kıyasla en az 5 kat fark katacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.