enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF Eski Yönetici ve Galatasaray A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hemşehrimiz Serdar Güzelaydın Kimdir?

Serdar Güzelaydın; Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilik ve Milli Takımlar eski sorumluluğu da yapmıştır. 2018 yılında Galatasaray A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi olarak futbol camiasındaki yerini alarak spor dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelmiştir.

TFF Eski Yönetici ve Galatasaray A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hemşehrimiz Serdar Güzelaydın Kimdir?
1 Haziran 2023 00:03 | Son Güncellenme: 31 Mayıs 2023 13:00
A+
A-

  Hemşehrimiz Serdar Güzelaydın; 1966 yılında dünyaya geldi. Aslen Kastamonu Çatalzeytin ilçesindendir. Evli ve bu evliliğinden iki çocuğu vardır. Fenerbahçeli Fulya Hanım ile evli olan Güzelaydın’ın Emre ve Berke isminde iki çocuğu vardır.. Çocukları da kendi gibi koyu birer Galatasaray taraftarıdır.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olan hemşehrimiz Serdar Güzelaydın, 13 yıl kamu alanında yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlük görevlerini üstlenmiş son yıllarda ise Sanayicilik sektöründe iş hayatını başarı ile sürdürmektedir.

Geçtiğimiz günlerde 89 yaşındaki annesi Fidan Güzelaydın’ı kaybeden Serdar Güzelaydın’ı, bu acılı gününde Türk Futbolunun efsane ismi Galatasaray ve Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Fatih Terim ve eski içişleri bakanı hemşehrimiz Murat Başesgioğlu ve ünlüler yalnız bırakmamıştı.

Televizyon yapımcısı da olan hemşehrimiz Serdar Güzelaydın,ın annesi Fidan Güzelaydın’ın cenazesi
Kastamonu Çatalzeytin ilçesindeki Merkez Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çatalzeytin Karamandağı mezarlığına defnedildi.

Türk Futbol ailesine ve TFF’ye eski ve efsane TFF Başkanı hemşehrimiz Hasan Doğan’ın ricasıyla 2002 yılında başlayan hemşehrimiz Serdar Güzelaydın haberimizi 37 Haber adına Kastamonu Haber ekibimzi hazırladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.