enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprü Devlet Hastanesine Tomografi Cihazı Müjdesi Ne oldu? (Niçin 6 Aydır Ses Seda Yok?)

Ak Partili kardeşlerimiz beni iktidarı çok eleştiriyorsun diye kızıyorlar ama ne yapayım “Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil” misali karınca kararınca herkesin sustuğu, görmezden geldiği, korktuğu bir dönemde küfür, hakaret ve iftira etmeden gazetecilik ve vatandaşlık görevimi yapmaya çalışıyorum işte..

Taşköprü Devlet Hastanesine Tomografi Cihazı Müjdesi Ne oldu? (Niçin 6 Aydır Ses Seda Yok?)
13 Aralık 2021 21:39 | Son Güncellenme: 13 Aralık 2021 21:38
A+
A-

Birde futbol veya basketbolda bir deyim vardır. Çok güzel asist diye. Yani gollük veya basketlik topun verilmesine denir. Sizde çok güzel asist yapınca bana da gol veya basket atmak düşüyor ne yapayım!

Ha birde bazı eş dost ve arkadaşlar “ Ya Allah razı olsun biz yazamıyoruz, dile getiremiyoruz bari sen böyle devam et” diye söyleyip mesaj atanlarda yok değil tabi…

Amacımız kimseyi kırmak değil elbette.. Biz Ak Partili kardeşlerimizi seviyoruz ve sayıyoruz. Bizim eleştirilerimiz genel siyaset tarzlarına veya yönetim şekline diyelim. Nitekim de haklı çıkıyoruz.

Şimdi gelelim esas konumuza…

Altı ay önce Ak Parti Taşköprü ilçe başkanı kardeşimiz 5 yıl kadar önce yapılan Taşköprü Devlet Hastanesine Tomografi müjdesi vermişti. Bir hastanenin olmazsa olmazı olan TOMOGRAFİ CİHAZININ müjde olarak verilmesine mi yanalım yoksa 6 aydan fazla geçmesine rağmen hala Taşköprü’ye gelmemesine mi yanalım?

Taşköprü ilçe başkanı kardeşimiz bu “tomografi cihaz” müjdesini rüyasında görerek söylememiştir herhalde! Mutlaka üst birimlerden İl başkanlığından veya milletvekillerinden bilgi alarak vermiştir doğal olarak..

Aslında bu bir müjde de değildir ama olsun. İlçe başkanı kardeşimiz ilçenin bu yöndeki sıkıntılarından, şikayetlerinden dolayı samimiyetle ve duyduğu heyacanla bu cihazı müjde diye vermiştir diye düşünüyorum.

Peki bu ilçe başkanı başka partinin ilçe başkanı değildir değil mi? Evet Ak Partinin ilçe başkanı.. Peki neden bu müjde gerçekleşmiyor bir türlü? Bu müjdeyi ne kadar daha beklememiz gerekiyor bilen var mı acaba?

Ak Parti Kastamonu il başkanlığına sormak istiyorum.
Tam 6 aydır bu ilçe başkanının sözünü niçin yere düşürüyorsunuz. Neden ilçe başkanınızın müjdesini sahiplenmiyorsunuz? Benim bildiğim müjde 3-5 gün içinde neticelenir? Bu cihaz müjdesi neden neticelenmiyor peki?

Taşköprülü hemşehrilerimiz ne kadar daha Kastamonu devlet hastanesinden randevu çilesi çekmeye devam edecek böyle?

Eski dönemleri Hastane ve Eczane kuyrukları vardı diye eleştirmeyi biliyorsunuz. Taşköprülü hemşehrimiz Taşköprü Devlet hastanesinde Tomografi ve vb. cihazlar olmadığı için Kastamonu’ya gittiğini ve çile çektiğini niçin bilmiyor musunuz veya görmezden geliyorsunuz?

Ordan da en az 3 ay sonraya randevu verildiğini ve bunu gözlerinizle görüp kulaklarınızla işittiğiniz halde SAĞLIK SİSTEMİNİ ÇOK GELİŞTİRDİK diye böbürlene böbürlene niçin anlatıyorsunuz o zaman.!!!

Neresi gelişmişlik oluyor bu sistemin? Evet eskiden kuyruk vardı ama akşama kadar bekleyip işini görüp yorgunda olsa bitirip geliyordu evine..

Şimdi ise aylarca randevu alamıyoooooor. Hemde en basit cihaza.. Bu mu gelişmişlik bu mu çağ atlatmak? Ya birde Anadolu Hastanesi olmasaydı siz kuyruk neymiş o zaman görürdünüz!!!

Devlet hastanesinden randevu alamayanlar ve randevu ümidi olmayanlar doğru gidiyor Anadolu hastanesine tedavisini olup çıkıyor. Eskiden özel hastaneler yoktu doğal olarak başka alternatiflerde yoktu kuyruklarda uzuyordu değil mi?

Taşköprünün nüfusu kışın 20.000’i bulur. Sıradan sorun bakalım randevu sırası bekleyen kaç kişi var? Bu bekleyenleri kuyruğa dizseniz ve araya da mesafe koysanız değil Kastamonu’ya Ankara’ya kadar uzar peşinen söyleyeyim.

Taşköprüye Hastane binasını çok güzel yaptınız Allah razı olsun. Peki ya doktor niye yok? Cihaz niye yok? Doktorlar niye durmak istemiyor? Bunları niye görmezden geliyorsunuz ki? Sorunları halının altına süpürmekle sorun çözülseydi şimdiye kadar hiç sorunumuz kalmazdı ama maalesef böyle çözülmüyor bilesiniz.

Keza Tosya Devlet hastanesi binası çok güzel ama bir çok branş doktoru ya yok ya durmuyor. Kastamonu Devlet hastanesinde de durumlar aynı ya doktor eksik veya durmuyor. Peki çözüm nedir?

Görmemek-Duymamak-Bilmemek!!!

Kastamonu Ak Parti Milletvekilleri sayın Hakkı Köylü, Sayın Metin Çelik ve Kastamonu İl başkanı sayın Doğan Ünlü bir hastanenin en önemli cihazlarından olan TOMOGRAFİ CİHAZINI Taşköprü ilçemize ne zaman getirilmesini sağlayacaksınız? Getiremeyeceğiniz bir cihazın müjdesini niçin 6 ay öncesi verdiniz?

Yoksa Taşköprü halkı bu müjde için 2023 yılını mı bekleyecek? Toplamda 40 bin nüfusu olan bir ilçeye tomografi cihazını çok mu görüyorsunuz yoksa?

Veya Doğalgaz gibi bu cihazı da Karadeniz’e sondaj vurarak mı çıkarmayı planlıyorsunuz bilelim?

Yoksa dolar kuru sizi de mi etkiledi? 6 ay önce 250-300 bin liraya mal edebileceğiniz bu cihazı şuan en az 3 katına mal edeceğiniz için mi bu müjdeyi gerçekleştiremiyorsunuz?

Ne olur şu müjdenizin gününü, saatini verinde bizde tören için hazırlıklara başlayalım bari…!

Vesselam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.