enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar Kimdir

Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar Kimdir
13 Aralık 2021 16:33 | Son Güncellenme: 25 Aralık 2021 10:00
A+
A-

Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar; 21 Ağustos 1964 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Kastamonu Pınarbaşılıdır. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da bitirdikten sonra, Haliç Tersanesi içerisinde bulunan Gemi Teknik Meslek Lisesinden mezun oldu.

Yüksek öğrenimini de Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olarak tamamladı.

1983 yılı Ocak Ayında Özel Sektörde Gamek Elektrik Motor Fabrikasında başladı.
1983 yılı Aralık ayı itibariyle Kamuya ait Türkiye Gemi Sanayi AŞ. İstinye Tersanesinde çalışmaya başlamasına müteakip askerlik görevini de denizci olarak tamamladıktan sonra aynı kurumun Personel Daire Başkanlığında memur, şef yardımcılığı, şeflik, şube müdür yardımcılığı, şube müdürlüğü görevini yaptı.

Özelleştirme kapsamında olan Türkiye Gemi Sanayi AŞ’nin Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ’ye devredilmesi sonrasında; 2002-2004 yılları arasında 2,5 yıl Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ.Haliç Tersanesinde Personelden Sorumlu İşletme Müdür Yardımcılığı, 2004-2013 yılları arasında 8,5 yıl Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ Personel Daire Başkanlığı, 2013-2015 yılları arsında 1,5 yıl Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ. Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı,  2005-2013 yılları arsında Trabzon Limanı, İzmir Dikili Limanı ve Antalya Limanlarında Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ’yi temsilen yönetim kurulu üyeliği, Son olarak ta Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdür Danışmanlığı görevini yaptı.

Şenol Yaşar; 2017 Ağustos ayı itibariyle 34 yıllık çalışma hayatını sonlandırarak emekli oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanının hemşehrilerine mesajı

30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkürü borç biliyorum.

Bilmelisiniz ki; hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel ilçemiz bir kimlik kazandırmak adına olacaktır.

Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Sizlerden aldığımız destekle,   “işimiz  HİZMET OLACAKTIR“

Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü günde ilçe halkının yanında olmaya gayret edeceğiz.

İlçemiz herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle İlçemi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin İlçemizin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.

İlçemizi, Sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir Belde oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek,  problemlerine çözüm ortağı olabilmek için çalışacağız.

El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle  eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmak için mücadele edeceğiz.

Büyük düşündünüz ve bizi bağrınıza bastınız. Beklentilerinizin farkında olarak, hepinize teşekkürlerimi, selam ve kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.