enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Süper Ligde 12.Hafta Sonuçları

Süper Ligde 12.Hafta Toplu Sonuçları

Süper Ligde 12.Hafta Sonuçları
7 Kasım 2021 20:30 | Son Güncellenme: 7 Kasım 2021 22:10
A+
A-

Galatasaray Evinde 2 Puan Bıraktı

Galatasaray Süper Lig’de sezonun sürpriz takımlarından Fatih Karagümrük’le 1-1 berabere kalarak zirve yolunda kritik bir kayıp yaşadı.

Derbide kazanan Taraf  Trabzonspor

Süper Lig’de lider Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanında önce ilk yarıda, sonra da ikinci yarıda duraklamada bulduğu gollerle kazandı. 2-1 kazanan Trabzonspor namağlup unvanını da korudu.

Fenerbahçe 2 Kayserispor 2

2. dakikada İrfan Can Kahveci’nin penaltı vuruşu direkten döndü. 7 dakika sonra Yukatel Kayserispor 1-0 öne geçti. Hücum yönünün sağından Emrah Başsan’ın kullandığı köşe vuruşunda altıpas içinde Berke ve Tisserand’ın yükseldiği top aşarak kale direğinin içine çarptı. Atağında devamında meşin yuvarlağı önünde bulan Kolovetsios boş kaleye topu gönderdi: 0-1.

İlk yarıyı Kayserispor 1-0 önde tamamlarken; 61. dakikada Kayserispor şık bir golle 2-0’ı buldu. Hızlı gelişen atakta Olivier Kemen, Emrah Başsan ve Mario Gavranovic arasındaki üçlü paslaşma sonucunda topla buluşan Mario Gavranovic, kale önünden gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Şık golü, Fenerbahçe taraftarları da alkışladı. Kısa bir süre sonra ise tribünlerden “Yönetim istifa” sesleri yükseldi. 85.dakikada Miha Zajc’ın golü ile skor 2-1 oldu. 90+6 dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Mesut Özil takımını yenilgiden kurtarmış oldu.

İşte Toplu Sonuçlar;

Fenerbahçe 2 : 2 Kayserispor

Adana Demir 1 : 0 Hatayspor

Karagümrük 1 : 1 Galatasaray

Göztepe 0 : 2 Konyaspor

Beşiktaş 1 : 2 Trabzonspor

Antalyaspor 1 : 0 Altay

Yeni Malatya 1 : 3 Başakşehir

Sivasspor 0 : 0 Giresunspor

Ç. Rizespor 2 : 0 Alanyaspor

Gaziantep FK 2 : 0 Kasımpaşa

Puan Durumu;

Süper Ligde 12.Hafta Sonuçları

Süper Ligde 12.Hafta Sonuçları

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.