enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat ABUKAN Kimdir (Nerelidir)

Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat ABUKAN Kimdir (Nerelidir)
15 Kasım 2021 15:27
A+
A-
 Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat ABUKAN; 14 Aralık 1994 yılında Çorum‘da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çorum’da tamamladı. 2013 yılında üniversite eğitimine başlamış olup, 2017 yılında  Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu.
Kaymakam Cihat ABUKAN; 2018 yılında Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimine başladı. Daha sonra 2018 yılında T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 107. Dönem Mülki İdare Amiri-Çorum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti.
İl merkez stajını Çorum’da tamamladıktan sonra Ankara/Elmadağ ve Kütahya/Tavşanlı ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Daha sonra Çankırı/Orta ve Afyonkarahisar/Hocalar İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yapmış olup, Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan evlidir.
Bakanlık Makamının 23.06.2021 tarihli Atama Onayı ile Seydiler İlçe Kaymakamı olarak atanan  Cihat ABUKAN 28.06.2021 tarihi itibari ile  görevine başlamıştır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.