enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya Kimdir

Kastamonu Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya Kimdir
12 Aralık 2021 12:41 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2021 12:51
A+
A-

  Kastamonu Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya; 01 Ocak 1961 yılında Doğanyurt ilçesinde doğdu. Siyasete genç yaşta İl Genel Meclis Üyeliği  ile başlayarak 2 dönem İl Genel Meclis Üyeliği görevi yaptı.1999-2004 yılları arasında Doğanyurt Belediye Başkanlığına seçildi. 2004-2008 yılları arasında İstanbul´da özel sektörde yöneticilik yaptı. Evli ve 5 çocuk babası.

  Halkının gösterdiği teveccühle 29 Mart 2009, 30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde ard arda Doğanyurt Belediye Başkanlığına seçildi.

 

Kastamonu Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın hizmet mesajı…

 

Değerli Hemşehrilerim;

30 Mart yerel seçimlerinde Halkımızın bize ve partimize olan güven ve teveccühüne layık olmak için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.Destekleriyle bize büyük bir teveccühte bulunarak, bizi bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkürü borç biliyorum.

Bilmelisiniz ki; hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel kentimize
bir kimlik kazandırmak adına olacaktır.

Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Sizlerden aldığımız destekle, “işimiz HİZMET OLACAKTIR“

Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü günde halkının yanında
olmaya gayret edeceğiz.

Kentimizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle kentimizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin kentin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler
arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.

Kentimizi, Sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir kent oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek, problemlerine çözüm ortağı olabilmek için çalışacağız.

El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe
merkezi haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmak için mücadele edeceğiz.

Büyük düşündünüz ve bizi bağrınıza bastınız. Beklentilerinizin farkında olarak, hepinize teşekkürlerimi, selam ve kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.