enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Nihayet Galibiyetle Tanıştı 1-0

GMG Kastamonuspor TFF 2.lig kırmızı grupta 5.nci hafta karşılamasında Balıkesirspor ile Kastamonu Gazi stadında karşı karşıya geldi. Mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkan temsilcimiz 5.nci haftada ilk galibiyetine ulaşmış oldu.

GMG Kastamonuspor Nihayet Galibiyetle Tanıştı 1-0
18 Eylül 2022 17:52 | Son Güncellenme: 18 Eylül 2022 18:11
A+
A-

TFF 2.lig kırmızı grupta 5.nci hafta maçında GMG Kastamonuspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Balıkesirspor maçını 1-0 kazanarak ilk galibiyetini alarak taraftarını sevindirmiş oldu.

5.NCİ HAFTADA TOPLAM 5 PUAN

Geçen yıl haklarını dondurarak maç yapmayan GMG Kastamonuspor sezonun başlamasına 15 gün kala kadroyu oluşturmuş ve doğru dürüst hazırlık geçirmeden sezona başlamak zorunda kalmıştı. İyi transfer yapan ama ilk haftalarda uyum sorununu aşamayan Kastamonuspor son iki maçta aldığı iki beraberlikle bu maça çıkmıştı.

Gazi stadında oynanan maça adeta gol ile başlayan GMG Kastamonuspor 3’ tecrübeli futbolcu Ergin Keleş’in golüyle öne geçti ve maçı da bu skorla tamamlayarak 5.nci haftada ilk 3 puanını alarak 5 puana ulaşmış oldu. Kastamonuspor 1-2 maç daha ark arkaya kazanabilirse takıma büyük bir özgüven geleceği ve bu takımın bu grupta ilk altı içinde olacağı tahmin ediliyor.

GMG Kastamonuspor haftaya deplasmanda ligin son sırasındaki Pazarspor ile karşılaşacak.

5.nci hafta sonuçları ve oluşan puan durumu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.