enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Artık Kazanmak İstiyor (Rakip Balıkesirspor)

GMG Kastamonuspor TFF 2.lig kırmızı grupta 5.nci hafta karşılamasında Balıkesirspor ile Kastamonu Gazi stadında karşı karşıya geliyor. Temsilcimizde parola galibiyet…

GMG Kastamonuspor Artık Kazanmak İstiyor (Rakip Balıkesirspor)
18 Eylül 2022 07:01 | Son Güncellenme: 18 Eylül 2022 17:51
A+
A-

İlk iki maçı mağlubiyetle, sonraki iki maçı beraberlikle tamamlayan ve sadece 2 puan toplayan GMG Kastamonuspor, bugün Balıkesirspor’u konuk ediyor. Yaptığı flash transfere rağmen sezona tam hazırlanamayan Kastamonuspor bu maçla birlikte çıkışa geçmek istiyor.

Kastamonu Gazi Stadı’nında karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen karşılaşmada tek hedef artık 3 puan

Karşılaşmayı, Merkez Hakem Komitesi (MHK) İstanbul Bölgesi hakemlerinden Yalçın Taşkınfurat yönetecek. Taşkınfurat’ın yardımcılıklarını ise yine İstanbul Bölgesi’nden Emrah Akkaya ve Şafak Nalbantoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cihan Ataş.

Bu zorlu karşılaşmada cezasını tamamlayan Şaban Özel’in oynaması bekleniyor. Uşakspor maçında sakatlanan Kemal Can Aydemir’in bu maçta forma oynaması biraz zor görünüyor.

GMG Kastamonuspor futbolcular, teknik kadro, taraftar ve yönetim bu maçtan mutlak 3 puan alarak ilk 6 içinde yer almak istediklerini belirtiyorlar.

ZİRAAT TÜRKİYE ZİRAAT KUPASINDA RAKİP NEVŞEHİR BELEDİYESPOR

GMG Kastamonuspor, Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda 3. Lig takımlarından Nevşehir Belediyespor ile eşleşti. Karşılaşma 27 – 28 – 29 Eylül tarihlerinde Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.