enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Anlamlı, Resimli, Özlü, Sözlü ve Kısa 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünde vatan için, zafer için savaşan ve şehit düşen askerlerimiz yurt genelinde rahmet ve şükranla anılıp yad ediliyor.

Anlamlı, Resimli, Özlü, Sözlü ve Kısa 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”
17 Mart 2024 19:56 | Son Güncellenme: 18 Mart 2024 11:03
A+
A-

 Kastamonu’nun Çanakkale Zaferinde önemini hepimiz biliyoruz. Çanakkale’de en çok şehit veren illerin başında Kastamonu gelir. Çanakkale demek Kastamonu demektir. Çanakkale demek Ersiz köy demektir. Çanakkale demek Şerife bacı demektir. Çanakkale demek Nasrullah demektir. Çanakkale türküsü diye bilinen “Çanakkale içinde vurdular beni” türküsü de Kastamonu’nun Çanakkale’deki özetidir aslında…

 18 Mart Çanakkale Zaferinin önemine binaen Çanakkale mesajları ve Çanakkale Zaferi sözleri, resimli kutlama mesajları hepsi burada! 37haber.com olarak vatanımızın bu günlere gelmesinde büyük payı olan Çanakkale şehitlerimizi büyük bir saygı, hürmet ve dualarla anıyoruz, siz de 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajlarını, dostlarınıza, ailenize ve arkadaşlarınıza SMS, facebook, whatsApp ve İnstagram yoluyla rahatça gönderebilirsiniz.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günümüz kutlu olsun!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Mehmetçiğin dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek “Çanakkale Geçilmez” dedirterek yazdığı Çanakkale Destanı’nın 108. yılı…

18 Mart Çanakkale Zaferi milletimize kutlu olsun.

Kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun! Ecdadımızın aziz ruhları şad olsun…

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutlu olsun!.. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve sevgiyle anıyoruz!..

Bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun.

Sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun…

Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni desem tarihe sığmazsın. Çanakkale Zaferini yürekten kutluyorum.

Vatan topraklarımızı şehadetleriyle ve asil kanlarıyla yıkayan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, hiç bir zaman göklerden inmeyecek ay yıldızlı al bayrağımızı saygı ve gururla selamlıyorum.

Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır

Bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,
Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Azim, mücadele, inanmışlık ve birlikteliğin en başarılı örneklerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü kutlu olsun.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi‘mizi coşkuyla kutluyor, başta Anafartalar kahramanı Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatana emeği geçen tüm kahramanlarımızı sonsuz saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyorum..!!!

18 Mart 1915 Çanakkale Deniz savaşında döşediği mayınlarla bize bir zafer kazandıran Nusret Mayın gemisi mürettebatını ve zaferi kazandıran Türk topçularını, şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Çanakkale‘yi geçilmez kılan şehitlere rahmetle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kutlu olsun.

Türk tarihinin dönüm noktalarından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünde kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. Çanakkale Geçilmez.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.