enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ak Parti’li Eski vekilden itiraf: İstanbul’da seçim hilesi yaptık

Ak Parti’li İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, sosyal medya hesabından yargı kararlarına tepki gösterdi. Kocabıyık, İstanbul’da seçim hilesi yaptıklarını ifade etti.

Ak Parti’li Eski vekilden itiraf: İstanbul’da seçim hilesi yaptık
27 Nisan 2022 09:55
A+
A-

“İSTANBUL’DA SEÇİM HİLESİ YAPTIK”

“Bizimki de nasıl bir kader böyle!” diye yazan Kocabıyık İstanbul’da seçim hilesi yaptıklarını ifade ederek, “Tüm hayatımızda CHP’nin 1946’da yaptığı seçim hilesini tenkit ettik. 2019’da İstanbul’da bir benzerini biz yaptık. Hayatımız boyunca Menderes’i ipe çeken zalim hakim ve savcılara lanet okuduk; şimdi onların benzerleri vicdansız hükümler kuruyorlar” dedi.

“İMDAT İSTİYORUZ”

“Hukuk dışı kararların hakim ve savcıları bizi, hayatımızı adadığımız ne kadar kutsal değer varsa onları savunamaz hale getiriyorlar” diyen Kocabıyık, “Bu karar sahipleri mazide başardığımız her şeyi yıkıyorlar aslında. Bu yıkıma dur diyecek otorite bellidir ve ondan imdat istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“YAZDIKLARIMI KİMSE BAŞKA YERLERE ÇEKMESİN”

Kocabıyık tepkisinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşım da bulunarak “Yazdıklarımı kimse başka yerlere çekmesin. Ak Parti kuruluş beyannamesi benim yazdıklarımın referansıdır. Biz bu partide fikirlerimizi her zaman özgürce söyledik ve söyleriz. Yazdıklarım ilkeseldir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.