enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali için Hazırlıklar Devam Ediyor

Kastamonu Valilik, Kastamonu Üniversitesi, Araç Kaymakamlık ve Araç Belediyesinin ana paydaşlarından olduğu “2. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali” hazırlıkları devam ediyor.

2. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali için Hazırlıklar Devam Ediyor
14 Aralık 2022 00:01 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2022 06:43
A+
A-

Geçen ilk yapılan ve yaklaşık 3000 kişinin katılım gösterdiği festival Kastamonu Araç İlçesi Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında gerçekleştirilmişti.

2. KASTAMONU ARAÇ YAYLA KIŞ FESTİVALİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve Araç ilçesinin tanıtımında önemli bir rol oynayan Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali’nin, 2.sinin yapılması için festival toplantısı gerçekleştirildi.

Festivalin en başarılı şekilde gerçekleştirilmesi için neler yapılması konusunda fikir alışverişi, görüş ve önerilerin sunulduğu toplantıya, Araç Kaymakamı Emin Cevat Tutar başkanlığında, Belediye Başkanımız Satılmış Sarıkaya, Araç Rafet Vergili MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Alper Ertürk, İlçe Jandarma Komutan V. J. Tğm. İsmail Göksün, İlçe Emniyet Amir V. Yusuf Küçükşen, Araç Orman İşletme Müdürü Nuh Beytullah Çİftçi, Araç Milli Eğitim Müdürü Selim Aydın, Araç Turizm Derneği Başkanı Aziz Özelci, Araç Esnaf Odası Başkanlığı üyesi Salih Acıl, Araç Belediye Yazı İşleri Müdürü Ayhan Ergin ve İlçe Özel İdare Müdürlüğü personeli Fikret Taşdöğen katıldı. Festival toplantılarının mutat şekilde devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.