enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Festivalin Yazı Kışı Olmaz “1. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali”

Festivalin Yazı Kışı Olmaz  “1. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali”
2 Şubat 2022 16:49
A+
A-

Kastamonu Valilik, Kastamonu Üniversitesi, Araç Kaymakamlık ve Belediyesinin  ana paydaşlarından olduğu “Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali” Kastamonu Araç İlçesi Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında yaklaşık 3000 kişilik bir katılımla gerçekleştirildi.

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın açılışını yaptığı festivalde, Araç Belediye Başkanı Sayın Satılmış Sarıkaya ve Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen’in konuşmalarını takiben Vali Avni Çakır, festivale ilişkin görüş ve beklentilerinin yanı sıra takdirlerini de ifade etti.

Festivale Kastamonu’dan katılanların yanı sıra il dışından gelen vatandaşlar, Üniversite öğrencileri ve basın mensuplarının katılım gösterdi. Festivalin açılışına ayrıca Kastamonu Üniversitesi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük de katıldı.

Yiyecek ve içecek stantlarında yöresel gastronomi ürünlerinin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu festivalde; halk oyunları gösterileri, danslar, yarışmalar ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.