enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonusporun Rakibi Silahtaroğlu Vanspor

Hafta arası Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray’a 7-0 gibi bir skorla yenilenerek kupadan elenen GMG Kastamonuspor lig mücadelesinde bu hafta Vanspor ile karşılaşacak.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonusporun Rakibi Silahtaroğlu Vanspor
22 Ekim 2022 19:47 | Son Güncellenme: 23 Ekim 2022 16:05
A+
A-

Galatasaray farklı yenilgisinin hemen ardından Teknik Direktör Metin Akpunar ile yollarını ayıran GMG Kastamonuspor hazırlıklarına antrenör Göktuğ Ertetik yönetimde sürdürdü. Vanspor Futbol Kulübü karşılaşmasında da Göktuğ Ertetik’in olması bekleniyor.

Ligde oynadığı 10 maçta 11 puanla 14.ncü sırada olan GMG Kastamonuspor bu haftaki rakibi Vansporla aynı puanda ve averajla rakibinin gerisinde kaldı.

Yeni Teknik Direktör konusunda taraftarlar arasında Yılmaz Vural, Hikmet Karaman isimleri ön planda çıkıyor. Bakalım yönetim teknik direktör konusunda hangi hoca ile anlaşacak.

GMG Kastamonuspor Vanspor FK karşılaşması Kastamonu Gazi Stadında pazar saat 14:00’da başlayacak. Karşılaşmayı orta hakem Hamit Basık, Mahmut Gülle, Mustafa Onur Özgenç ve 4.ncü hakem Burak Filik hakem dörtlüsü yönetecek. Karşılaşmaya taraftarın ilgi göstermesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.