enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

‘Temizlemek değil, kirletmemek marifet!’

‘Temizlemek değil, kirletmemek marifet!’
30 Aralık 2021 11:54
A+
A-

Çevre Gönüllüleri, ‘Temizlemek değil, kirletmemek marifet!’ sloganıyla çevreye karşı farkındalık oluşturmak istiyor.

Kastamonu Belediyesi tarafından başlatılan ve ilk etkinliğini 17 Kasım’da gerçekleştiren ‘Kastamonu Çevre Gönüllüleri’ hafta sonu İnci Tepesi mevkiinde belirlenen ikinci etapta temizlik çalışmasını gerçekleştirdi. Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Kastamonu Çevre Gönüllüleri, ‘Marifet temizlemek değil, kirletmemek!’ sloganıyla çevreye karşı bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirttiler.

Kastamonu Çevre Gönüllüleri gurubuyla birlikte güzel bir çalışmaya imza attıklarının altını çizen Başkan Vidinlioğlu, “Geleceğe miras bırakacağımız en büyük hazine çevredir. Çevremizi temiz tutmak, onu korumak ve temizlemek tüm vatandaşlarımızın görevidir. Biz mücavir alan dışında kalan bölgelerimizin temizliğini yapabilmek adına önemli bir adım attık. Gönüllülerimiz ise bu adıma çok güzel sahip çıktılar. Kastamonu Çevre Gönüllüleri topluluğunu oluşturduk. Her gün büyüyen çevre sever bir aile olduk.

Çevre konusundaki duyarlılıkları en üst seviyede olan gençlerimizle Türkiye’nin en temiz şehri Kastamonu’muzun doğasını ve çevresini temiz tutmak adına temizlik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğa hepimizin, çevre hepimizin ve hepimizin bu bilinci en üst seviyede yaşatması gerekli. Doğa ve çevre geleceğimiz. Geleceğimize sahip çıkalım.” diye konuştu.

Başkan Vidinlioğlu önümüzdeki süreçte çevre temizlik programlarının artarak devam edeceğini belirtti. Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.