enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprü ilçemize çocuk uzmanı doktor ataması yapıldı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Halil Uluay ve Av. Serap Ekmekci, Kastamonu merkezi ve ilçelerine yeni doktor atanmasının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Taşköprü ilçemize çocuk uzmanı doktor ataması yapıldı
22 Aralık 2023 11:33
A+
A-

Milletvekillerinin yaptığı açıklamaya göre, 114’üncü dönem devlet hizmeti yükümlüğü kurası sonuçlarına göre Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı atanması gerçekleşti.

Toplamda 12 doktor atamasının yapıldığı ilimize, Taşköprü ilçesinin yanı sıra; Merkez, Araç (2), Azdavay, Pınarbaşı, Cide, Bozkurt ve İnebolu ilçelerinde de atamalar gerçekleştirildi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Serap Ekmekci, yaptığı açıklamada; “İlimizin sağlık alanındaki kamu kapasitesini olabildiğince artırmak için çalışıyoruz. Kastamonu’yu teşhis, tedavi ve tıp eğitiminde #TürkiyeYüzYılı yıldız illerinden biri yapacağız.”

Yorumlar
  1. Gaffaroğlu dedi ki:

    Bir doktor geldi diye haber yapılıyorsa üzerinde epey düşünmek lazım. Maalesef ağlamayana hiç birşey yok. Kastamonu hakkını almak için birlik olmadığı sürece bir iki iyi niyetli kişinin çabalarına bayram muamelesi yapmaya devam edecek.
    19 ilçeye 12 doktor?
    Koca ilçeye bir doktor gelmiş. Vay be…
    Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.