enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Kastamonuspor’un Son Kararı Ümit Karan Oldu

Metin Akpunar’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran GMG Kastamonuspor’da sıcak ve heyacanlı saatler yaşanıyor. Önce Galatsarayın unutulmaz isimlerinden Ergün Penbe ile prensipte anlaşan yönetim bazı pürüzler çıkınca son anda rotayı yine Galatasarayın unutulmaz isimlerinden bay golcü lakaplı Ümit Karan’a çevirdi.

SON DAKİKA: Kastamonuspor’un Son Kararı Ümit Karan Oldu
27 Ekim 2022 18:02 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2022 19:39
A+
A-

GMG KASTAMONUSPOR’UN ÜMİT KARAN İLE ANLAŞMAYA YAKIN

Eski milli futbolcu Ergün Penbe ile İmzadan Dönen GMG Kastamonuspor, rotayı Ümit Karan’a çevirdi ve anlaşmaya yakın.

Türkiye Kupası’nda Galatasaray’a elenen TFF 2. Lig ekibi Kastamonuspor, Ergün Penbe ile anlaşamadı. Kulüp, Ümit Karan‘ı teknik direktörlüğe getirdi.

Ajanspordan Salim Manav’ın haberine göre; Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesinde Galatasaray ile eşleşen TFF 2. Lig ekibi Kastamonuspor, NEF Stadı’ndan 7-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Kupaya veda eden Kastamonu temsilcisi, hocası Metin Akpunar ile yollarını ayırdı. Yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu haline gelirken, kulüpte sıcak saatler yaşandı.

Ergün Penbe son anda imzadan döndü

Son olarak Çorum FK’da teknik direktörlük yapan ve Haziran ayında takımdan ayrılan Ergün Penbe, Kastamonuspor’un gündemine geldi. 50 yaşındaki teknik adam ile anlaşma sağlanmasına rağmen son aşamada çıkan pürüzlerden dolayı sözleşme imzalanmadı.
Ümit Karan ile anlaşma sağlandı

Kastamonuspor, 24 Erzincanspor’dan ayrılan Ümit Karan ile anlaşma sağladı. TFF 2. Lig’de mücadele eden 24 Erzincanspor’un başında yalnızca 4 ay bulunan 46 yaşındaki çalıştırıcı, çıktığı 11 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ümit Karan 24 Erzincanspor ile 1.36 puan ortalaması yakaladı.

Kastamonuspor’un TFF 2. Lig’deki durumu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kastamonuspor, geride kalan 11 haftada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 8 kez havalandırmayı başarabilen takım, kendi kalesinde ise 10 gol gördü. 11 maçta 11 puan toplayan Kastamonuspor, ligin 14. sırasında yer aldı.

Bay Golcü lakaplı ve süper ligde unutulmaz gollerin sahibi Ümit Karan GMG Kastamonusporun gol sorununu çözüp zirve yarışına ortak etmesi bekleniyor.

Ümit Karan Kastamonu’ya hayırlı olsun. Başarılar dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.