enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Kastamonulu Hemşehrimiz İstanbul’da İş Kazasında Hayatını Kaybetti

İstanbul’un Güngören ilçesindeki tekstil atölyesinde çalışan Kastamonu İnebolu ilçesinden Kazım Soğancı (36) bakım yapılan asansörün halatının kopması sonucu maalesef hayatını kaybetti.

SON DAKİKA: Kastamonulu Hemşehrimiz İstanbul’da İş Kazasında Hayatını Kaybetti
22 Haziran 2023 00:03 | Son Güncellenme: 21 Haziran 2023 23:46
A+
A-

  Kastamonu Haber ekibimizin İnebolu Postası Kadir Yıldırım’dan edindiği bilgiye göre; İstanbul Güngören’deki bir tekstil atölyesinde bozulan asansörü tamir edilmesi için teknik ekip çağrıldı. Teknik ekiplerinin bakım yaptığı sırada, görgü tanıkları. iddiasına göre asansörün halatı birden koptu. Halatın kopmasıyla teknik ekip personeli olan hemşehrimiz Kazım Soğancı, asansör kapısı ile kabin arasında sıkıştı. İşyerinde bulunanların müdahalesi ve de İhbar üzerine iş yerine gelen sağlık ekipleri ve polislerin gayretleri Kastamonulu Kazım Soğancı’yı kurtarmaya yetmedi. İnebolulu hemşehrimiz Kazım Soğancı olay yerinde can verdi.

Üzücü kazada hayatını kaybeden Kazım Soğancı’nın cenazesi 23 Haziran Cuma günü Cuma namazına müteakip İnebolu ilçesi Belören Köyünde toprağa verilecek.

37 Haber ve Kastamonu Haber ekibi olarak hemşehrimiz Kazım Soğancı’ya rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.