enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kurban Bayramı’nda hava nasıl olacak? (Kastamonu hava durumu)

Kastamonu’da Kurban Bayramı’nda hava durumu nasıl olacak? sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte 25- 26- 27- 28– 29– 30 Haziran ayının son haftası ve 1 Temmuz Kurban Bayramı boyunca etkili olması tahmin edilen hava durumu raporu…

Kurban Bayramı’nda hava nasıl olacak? (Kastamonu hava durumu)
21 Haziran 2023 19:10 | Son Güncellenme: 21 Haziran 2023 19:28
A+
A-

Kurban Bayramı  tatili hafta sonu itibariyle başlıyor. Bu yıl 2023 Kurban bayram tatili tam 9 gün oldu. Kurban Bayramı 23 Haziran Cuma akşamı başlayacak ve 2 Temmuz Pazar günü akşam sona erecek. Peki Kastamonu’da Kurban Bayramı’nda hava durumu nasıl olacak? sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte  Kastamonu Haber ekibimizin hazırladığı Kurban Bayramı boyunca etkili olması tahmin edilen hava durumu raporu…

      BAYRAMDA  HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Kurban Bayramı’nın arefe  günü olan 26 Haziran Pazartesi günü bazı kesimlerde hafif yağış görünürken, 27 Haziran Salı açık ve güneşli olacak. Kastamonu’da bayram boyunca havaların mevsim normallerinde seyredeceği ve açık ve güneşli olacağı tahmin ediliyor. Havaların açık olacağı ve sıcaklığın ise 27 -28 derece olması bekleniyor.

Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 28 Haziran Çarşamba günü ise hava durumu açık ve güneşli olacağı tahmin ediliyor. Yerel olarak sıcaklığın ise 28-30 derece olması bekleniyor.

29 Haziran Perşembe günü de Kastamonu’da hava durumunun yerel olarak muhtemelen sıcak olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise gündüz 28 derece gece ise 8 derece olacak.

30 Haziran Cuma Kurban Bayramı’nın üçüncü günü Kastamonu’da hava durumu parçalı, açık ve güneşli olması bekleniyor. Sıcaklık yine 28 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

KASTAMONU 10 GÜNLÜK HAVA DURUMU

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.