enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Samsung Galaxy S23 Ultra 200 MP kameraya sahip olacak!

Samsung Galaxy S23 Ultra tamamen yeni bir 200MP kameraya sahip ilk akıllı telefonu olması bekleniyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra 200 MP kameraya sahip olacak!
22 Temmuz 2022 10:11 | Son Güncellenme: 22 Temmuz 2022 09:13
A+
A-

Galaxy S23 Ultra’nın Samsung‘un 200 MP kameraya sahip ilk akıllı telefonu olması bekleniyor. Ancak yeni bir söylentiye göre şirket, bir sonraki üst seviye S serisi amiral gemisi modeli için kullanmayı planladığı 200 MP sensörünü henüz açıklamadı.

Başka bir deyişle, Galaxy S23 Ultra, ISOCELL HM1 veya ISOCELL HM3 sensörlerine sahip olmayacak. HP1 diğer üreticiler tarafından kullanıldı ve HM3 Mayıs ayında duyuruldu ve bunu diğer şirketlerin cihazlarında görebiliriz, ancak görünüşe göre Güney Koreli şirkete ait değil.

Tanınmış sızıntı yapan Ice Universe tarafından yakın tarihli bir rapora göre, Galaxy S23 Ultra’nın Samsung’un henüz duyurmadığı bir 200MP sensörle donatılması bekleniyor. Açıkçası, HM1 ve HM3 sensörleri bariz nedenlerden dolayı kapsam dışındadır.

Galaxy S23 Ultra‘ya yönelik bu gizemli 200MP sensör hakkında başka hiçbir ayrıntı bilinmiyor, ancak mevcut HM3’ün küçük yükseltmelerle bir çeşidi olabilir. Veya belki de Sony’nin yeni 1 inçlik sensörüne karşı koymak için tasarlanmış yeni bir sensör olacak.

Zaman gösterecek ve sadece zamanımız var. Samsung, 2023’ün ilk çeyreğinde Galaxy S23 serisini tanıtabilir. O zamana kadar şirket, 10 Ağustos’ta ünlü ambalajsız yaz etkinliğinde en az iki yeni katlanabilir akıllı telefon sunacak, ancak ikisinde de 200 MP sensör olmayacak.

Samsung’un yüksek çözünürlüklü ISOCELL sensörleri, genellikle kendi Galaxy cihazlarından ziyade diğer şirketler tarafından kullanılıyor. Ancak bazı telefonlar bir istisnadır ve Samsung Galaxy S23 Ultra bunlardan biri olabilir ve birçok alanda yeni rekorlar kırması bekleniyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.