enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Samsung Galaxy A’da tasarrufa gidiyor: Kamera sayısı azalıyor

Samsung, Samsung Galaxy A serisinde tasarrufa gidiyor. Artık bir kamerası eksik olacak.

Samsung Galaxy A’da tasarrufa gidiyor: Kamera sayısı azalıyor
22 Temmuz 2022 09:57 | Son Güncellenme: 22 Temmuz 2022 09:09
A+
A-

Samsung, bir süredir Galaxy A serisi cihazlarının kurulumlarında genellikle ana, ultra geniş ve derinlik sensöründen oluşan dört kamera sunuyor. Ancak Kore medyası, Samsung’un bazı Galaxy A serisi akıllı telefonlardan kamera keseceğine dikkat çekiyor.

Daha spesifik olarak şirket, derinlik kamerasını Galaxy A24, Galaxy A34 ve Galaxy A54’ten çıkarmayı düşünüyor gibi görünüyor. Yani, ana, ultra geniş ve makroyu koruyacaklar.

Buna ek olarak web sitesi, Galaxy A24’ün 50MP ana kamera, 8MP ultra geniş açı ve 5Mp makroya sahip olacağını belirtiyor. Ek olarak, Galaxy A34’ün 48MP+8MP+5MP kurulumuyla geleceğini vurguluyor.

Samsung’un maliyetleri düşürmek ve çekirdek kameralara odaklanmak için böyle bir adım attığına inanılıyor. Şunu da belirtelim ki şirket zaten birkaç Galaxy A serisi akıllı telefonda ana kameraya optik görüntü sabitleme getirmiş olsa da portre modu gibi işlevler için derinlik verileri önemli. Her durumda, birçok markanın derinlik verileri oluşturmak için mevcut kameralarını yazılımla birlikte kullandığını gördük.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.