enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Oyun Oynayarak Nasıl Para Kazanılır? Para Kazandıran Oyunlar Gerçek Mi?

Çeşitli uygulamalar ve web siteleri, oyun oynayarak para kazanma üzerine uygulamalar geliştirmiş ve kullanıcıların beğenisine sunmuştur.

Oyun Oynayarak Nasıl Para Kazanılır? Para Kazandıran Oyunlar Gerçek Mi?
6 Haziran 2023 19:21 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2023 19:27
A+
A-

Para kazandıran oyunlar ile çok sayıda kişinin çeşitli oyunlar oynayarak gerçekten para kazandığını hiç duymuş muydunuz? 2022 yılı itibariyle çok sayıda kişi, para kazandıran oyunlar ile ek gelir elde etmeye çalıştı. Bu durum içerisinde bulunduğumuz 2023 yılında da ivmelenerek devam etmektedir.

Dolayısıyla bu kadar çok kişinin kazanç elde etmeye çalışması, internet üzerinden arama konuları arasına para kazandıran oyunların da girmesine neden olmuştur.

Çeşitli uygulamalar ve web siteleri, oyun oynayarak para kazanma üzerine uygulamalar geliştirmiş ve kullanıcıların beğenisine sunmuştur. Yazımızın bu içeriğinde de güncel şekilde oyun severler tarafından kullanılan ve para kazanma özelliğine sahip olan oyunlar, uygulamalar ve web sitelerinden bahsedeceğiz.

İlgili yazı: En iyi 5 ücretsiz Steam oyunu (2023 Steam Ücretsiz Oyunlar)

Oyun oynayarak para kazanma konusunda detaylara inmeden önce en çok kafa karıştıran konulardan birisi olan sorulara kısaca yanıtlar sağlamaya çalışalım. Oyun severlerin çoğu ilk kez bu konular ile karşılaştığında tüm oyunlarım mı veya hangi oyunların para kazandırdığı konusunda çelişkilere düşmektedir.

İlk olarak belirtmemiz gerekir ki oyunların tamamı veya uygulama ve web sitelerinin tümü para kazandıran türden değildir. Bu tür uygulama, oyun veya web sitelerinin her birinin farklı bir amacı bulunmaktadır. Kimisi bilgilendirme içerikli metinlerden oluşurken bazıları doğrudan oyun severler için kazanç elde etmeye açıktır. Bu nedenle hedefimizi para kazanma üzerine koymuş isek, para kazanma konusunda amaç edinmiş oyunları ve web sitelerine bulmamız gereklidir.

Oyun oynayarak para kazanmak mümkün mü?

Bu sorunun cevabını bir önceki başlık altında verdiğimizi sanıyoruz. Ancak yine de bu konuyu biraz daha açmak gerekirse para kazandıran oyunlar ile geçmiş yıllardan itibaren günümüze kadar çok sayıda kişinin kazanç elde ettiğini söyleyebiliriz.

Bu kişiler arasında işini profesyonelce yapan oyuncuların, kazançlarının milyon dolarlara ulaştığını söylesek sanıyoruz ki oyunlar üzerinden para kazanma sektörünün ne kadar gelişmiş olduğunu anlayabilirsiniz.

Bu tür kişiler zamanlarının tamamını oyunlar ve oyunlardan para kazanma üzerine harcamaktadır. Tutkulu bir şekilde oyunlar ile vakitlerini değerlendiren oyuncular emeklerinin karşılığını bu şekilde elde edebiliyorlar. Ancak bu seviyelere gelmenin kolay olmadığını da belirtmemiz gereklidir.

Para kazandıran oyunlardan çoğunluğu oyunculara gündelik yaşamlarına ek kazançlar ödeyebilmektedirler. Yani yeni başlayan bir oyuncu için zengin olma hayalleri para kazandıran oyunlar ile kısa sürede çok mümkün değildir. Bu tür kişiler genellikle gündelik harçlıklarını çıkarabilecek seviyede kazanç elde edebilirler.

İlerleyen dönemlerde profesyonelleşmeniz halinde ise kazançlarınızda artış olması son derece doğaldır. Oyunlar üzerinde hakimiyetinizin zamanla artması ve farklı kategorilerde kendinizi göstermeniz bu kazançların artmasına sebep olacaktır.

Lafı daha fazla uzatmadan oyun oynayarak para kazanma konusunda kullanabileceğiniz para kazandıran oyunlar listemize başlayabiliriz. Aşağıdaki oyunlar ile vakit geçirerek doğru hamleler yapmanız halinde ek gelir elde edebilirsiniz.

Para kazandıran oyunlar hangileridir?

Para kazandıran oyunlar hangileridir

1- Minecraft

Para kazandıran oyunlar listemizin 1. sırasında dünyayı kasıp kavuran ve çok sayıda kişi tarafından severek oynanan Minecraft oyunu yer almaktadır. Oyun içerisinde oldukça keyif alan kullanıcılar oyunda geçirdikleri zamanın karşılığı olarak para kazanabilmekteler.

Elde edilen verilere göre Minecraft oyununun dünya genelinde 125 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Bu rakamlar henüz zirveye ulaşmamış ve günden güne artmaktadır. Bu açıdan incelediğimizde oyunun oyuncular tarafından beğenilerek oynanmakta olduğunu ve bu beyninin karşılığı olarak ilginin arttığını görebiliyoruz.

Oyunun sahip olduğu bu popülerlik nedeniyle dünya çapında beğenilen ve oyun severler arasında önerilen oyunlar arasında bulunması bir sürpriz değil. Oyun içerisinde çeşitli aksiyonlar yaşayan kullanıcılar bu süreç içerisinde eğlenceli dakikalar geçirirken yeni gökdelenler inşa edebilmekteler, oyun içerisinde diğer oyuncularla savaş aksiyonları yaşayabilmekteler ve yeni oyun haritaları oluşturabilmekteler. Tüm bunlar Minecraft oyunu sayesinde mümkündür.

Minecraft ile para kazanma konusuna gelirsek, oyun sayesinde kazanç elde edebilmenin birden fazla yolu bulunduğunu söyleyebiliriz. Kazanç elde edebilmek için kullanıcıların doğru hamleler yapması gerekmektedir. Söz konusu hamlelerin bazıları diğerlerine göre daha kolayken bir kısmı biraz daha fazla emek gerektirmektedir. Netice itibarı ile bu şekilde bir yol haritasının izlenmesi halinde Minecraft ile para elde etmek mümkündür.

2- Gamee oyunu ile para kazanma

Gamee, Para kazandıran oyunlar listesinde mobil kategoride tercih edilen bir oyundur. Kullanıcılar Gamee ile video oyunlar oynayarak para kazanmaya çalışmaktadır. Gamee ile oyun oynamak ücretsizdir.

Ücretsiz olmasından dolayı Gamee, sermayesiz olarak para kazanma şansını oyun severlere sunmaktadır. Uygulama incelendiğinde uygulama içi herhangi bir satın almanın olmadığı görülmektedir.

Bu durum bazı kullanıcılar için olumlu olarak görünürken, bazıları için negatif bir durumu oluşturmaktadır. Olumlu olması tüm oyuncuların eşit şartlarda oyun oynamasından ileri gelir. Ancak bazı oyuncuların zamandan tasarruf etmek isteyerek para karşılığında oyun içi ürünler satın almak istemesi açısından baktığımızda Gamee ’de bu durumun bulunmaması olumsuz bir özellik olarak görülebilir.

Gamee oyununda, diğer benzer oyunlarda olduğu gibi günlük girişler için teşvik amaçlı Bonus biletler bulunmaktadır. Kullanıcılar günlük girişler yaparak Bonus biletleri elde edebilirler. Bunun dışında oyunda kazanç elde edebilmenin çok farklı yöntemleri bulunuyor. Örnek olarak oyunlar ile para kazanma, çark çevirerek şans puanlarını elde etme, Hediye para kazanma gibi şans oyunları Gamee içerisinde yer almaktadır.

Oyun severlere kazanç sağlamayı kendisine hedef edindiğini belirten Gamee oyunu bu kazancı nereden sağlıyor? bu soru hemen her oyun severin aklına gelen klasikleşmiş düşünceler arasındadır. Aslında sorunun cevabı son derece basittir.

Google Play veya diğer oyun marketlerinden indirdiğiniz oyunlarda olduğu gibi Gamee oyunu da gelirini reklamlar üzerinden elde etmektedir. Oyun içerisine eklenmiş ve oyun severlerin zaman zaman karşına çıkan reklamlar bu tür oyunların başlıca gelir kaynaklarıdır. Bunlar dışında çeşitli firmalarla yapılan ikili anlaşmalar da reklam geliri elde edilmesine neden olabilmektedir.

Gamee oyunu üzerinden gelir dağılımına baktığımızda kazançların büyük bir kısmının reklamlar üzerinden olduğunu görebilmekteyiz. Platform elde ettiği gelirleri oyunculara paylaşarak hem kendi kazanmakta hem de bu kazançları teşvik amaçlı kullanmaktadır.

Gamee  ile para nasıl kazanılır?

Platform ile gelir elde edebilmek Aslında çok zor değil. Yapmanız gereken oyun içerisindeki talimatları takip etmek ve aşağıda sıraladığımız maddeleri yerine getirmektir.

3- Hentropia Universe

Entropia Universe, oyunculara video oyunlar oynayarak para kazanmanın yolunu göstermektedir. Oyuncular Entropia Universe ile oyun oynarken hem Eğlenceli dakikalar geçirebilir hem de bu dakikaların devamında ek gelir kazanabilirler.

İlgili yazı: Youtube’dan Para Kazanma

Bu sayede kullanıcı hem sevdiği işi yapmakta hem de para kazanmanın ayrıcalığını yaşayabilmekte. Tüm bu işlemlere sağlayabilmenin yolu Entropia Universe oyunu ile emek harcamaktan geçiyor. Peki Entropia Universe oyunu ile para kazanma süreci nasıl gerçekleşmektedir?

Entropia Universe ile nasıl para kazanılır?

Entropia UniverseOyunu ile kazanabilmenin yolu oyundaki karakteri geliştirmekten geçmektedir. Bu durum oyun üzerinden doğrudan para kazanılamayacağı anlamına gelir. Oyun içi karakter, emek ve zaman harcanarak geliştirilirse İlerleyen zamanlarda karakterinizi satın almak isteyen çok sayıda müşteriye ulaşabilirsiniz.

Entropia Universerse ile para kazanmanın bir diğer yolu ganimetleri biriktirmek ve biriktirilen ganimetlerin diğer oyunculara satılmasıdır. Oyun içerisinde madenci olun veya avcı olun ya da diğer karakterlerden birine bürünün fark etmeksizin tüm oyun severler çeşitli ganimetlere ihtiyaç duyarlar. Bu ganimetleri elde edebilmek emek ve zaman gerektiren işlemlerdir. Oyuncu emek ve zaman harcamaksızın ganimet kazanmak istiyorsa, diğer oyuncuların satışa koyduğu ürünleri incelemelidir.

Kaynak: https://www.trendpara.net/para-kazandiran-oyunlar/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.