enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İşte Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz 2 Oyunu

Epic Games her hafta verdiği ücretsiz oyunlarda, bu hafta ücretsiz olan 2 oyun Rising Hell ve Slain: Back From Hell ücretsiz.

İşte Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz 2 Oyunu
7 Ekim 2022 11:26
A+
A-

Haftalık Epic Games Store etkinliği birkaç yıldır devam ediyor ve Epic Games dijital mağazası sayesinde birçok PC oyuncusu saygın bir oyun odası yaptıklarını söyleyebilir.

Üçlü A yapımları ve daha deneysel oyunlar arasında her zaman herkes için bir şeyler vardır, ancak bu hafta için önerilen ücretsiz oyunların neler olduğunu ayrıntılı olarak görelim .

Bu hafta Epic Games Store üzerinden satın alınabilecek iki ücretsiz oyundan ilki , iki boyutlu bir bağımsız oyun olan Rising Hell. Bu adrese tıklayarak Rising Hell’i kullanabilirsiniz.

Şimdi , her açıdan retro tarzı yansıtan bir deneyim olarak duran başka bir indie aromalı oyun olan Slain Back From Hell ile bu haftanın ücretsiz oyunlarının ikincisine geçelim. Ayrıca bu oyun oldukça klasik iki boyutlu bir platform yapısına sahip.

Bir kez daha, dijital oyun odalarımıza ekleyebileceğimiz çok ilginç birkaç ücretsiz deneyimle karşı karşıyayız. Son olarak, bu iki oyunun tam bir hafta boyunca ücretsiz kalacağını ve tam yedi gün sonra Epic Games Store tarafından nazikçe sunulan bir sonraki ücretsiz oyunları keşfetmek ve analiz etmek için burada tekrar buluşacağımızı unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.