enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Milli Gazete Abonelik Kampanyası Yaptı: Tayyip Erdoğan Milli Gazeteye Abone Oldu

Milli Gazete’den Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi’ne özel kampanya düzenledi. Özellikle gençlerin katıldığı ve Türkiye’nin 600 noktasında gerçekleşen programlarda Milli Gazetenin digital uygulaması E Milli Gazete yoğun ilgi gördü.

Milli Gazete Abonelik Kampanyası Yaptı: Tayyip Erdoğan Milli Gazeteye Abone Oldu
6 Ocak 2024 10:39 | Son Güncellenme: 6 Ocak 2024 11:40
A+
A-

MİLLİ GAZETEYİ BAYİDEN DE ALAMIYORSANIZ, ARTIK E-MİLLİGAZETE VAR – TIKLAYIN

Anadolu Gençlik Derneği tertip ettiği “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” programına özel e- Milli Gazete uygulamasının aboneliği büyük bir indirim kampanyası ile gerçekleştirildi.

Her yıl geleneksel hale gelen Mekke’nin Fethi programı bu sene tüm Türkiye’de “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” formatıyla icra edildi. Bu anlamlı gecede Milli Gazete özel bir kampanya ile okuyucularının karşısına çıktı.

MİLLİ GAZETE ARTIK CEPTE

31 Aralık gecesi gerçekleştirilen programlarda 19.00 ile 23.00 saatleri arasında e- Milli Gazete uygulamasının abonelik bedeli Yıllık 900 TL yerine 600 TL olmuştu. İşte bu kampanya büyük ilgi gördü ve e Milli Gazete uygulaması telefonlara indirilerek abone olundu.

KASTAMONULU TAYYİP ERDOĞAN’DA E MİLLİ GAZETE ABONESİ OLDU

  Anadolu Gençlik Derneği tertip ettiği “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” programındaki kampanyaya katılan ve evinde İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verdiği iftar yemeği ile gündeme gelen Kastamonu Taşköprü ilçesi nüfusuna kayıtlı 23 Yaşındaki Yazılımcı Tayyip Erdoğan Köse, Milli Gazetenin digital kampanyasına katılarak e Milli Gazeteye yıllık abone oldu. E Milli Gazete uygulaması ile gazetenin tüm sayfaları her gece 00:00’da abonelerinin cebine düşmüş olacak. E Milli Gazete Kampanyasının yıl boyu devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
  1. Hoca Köylü dedi ki:

    Sn Yazar,
    Tayyip Bey’in Milli Gazete aboneliği hayırlı olsun.
    4-5 senedir mevzu bahis iftar davetini marifetmiş gibi ısrarla gözümüze sokarcasına yazıp durmaktasınız.
    Tayyip Bey’e bir soruver bakalım bu seneki iftar davetlerinde hangi siyasi büyüklerimizi göreceğiz.