enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Meteoroloji o bölgeler için önemli uyarıda bulundu! Kar ve sağanak yaş geliyor..

Meteoroloji’nin güncel hava raporuna göre, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu yağmurlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Doğu Anadolu karla karışık yağmur ve kar yağışlı bir süreç yaşayacak. Ayrıca, Marmara ve Orta Karadeniz’de kuvvetli rüzgar etkisi de bekleniyor.

Meteoroloji o bölgeler için önemli uyarıda bulundu! Kar ve sağanak yaş geliyor..
12 Ocak 2024 12:14
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son hava raporuna göre, ülke genelindeki hava tahminleri şu şekilde: Yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu’nun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ayrıca, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Doğu Anadolu’nun karla karışık yağmur ve kar yağışlı bir dönem geçirecek. Özellikle Hatay, Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli yağmur; Hakkari ve Bitlis çevreleri, Muş ve Van’ın güney ilçeleri ile Rize ve Artvin’in iç ve yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar görüleceği öngörülüyor.

O İllerde Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmeye göre, Hatay, Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli yağmur; Hakkari ve Bitlis çevreleri, Muş ve Van’ın güney ilçeleri ile Rize ve Artvin’in iç ve yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar beklenmektedir. Bu durum nedeniyle olası ulaşımda aksamalar, su baskını, buzlanma ve don olayları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.