enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Lider GMG Kastamonuspor Isparta 32 Spor Deplasmanında (CANLI İZLE)

GMG Kastamonuspor ile Isparta 32 Spor’un ertelenen maçı Salı günü oynanacak. Lider Kastamonuspor ile 19 Aralık Salı Günü deplasmanda Isparta 32 Spor ile saat 14.00’da karşılaşacak.

Lider GMG Kastamonuspor Isparta 32 Spor Deplasmanında (CANLI İZLE)
18 Aralık 2023 08:00 | Son Güncellenme: 18 Aralık 2023 19:40
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında oynanan Ankaragücü – Rizespor maçının ardından sahaya giren Ankaragücü başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırıda bulunmuş ve olaylar çıkmıştı. TFF, yaşanan bu olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Sezonun geri kalanında nasıl devam edileceğiyle ilgili açıklamayı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptı. Büyükekşi, liglerin 19 Aralık Salı günü yeniden başlayacağını duyurmuştu.

RAKİBİMİZ 5.SIRADA

Rakibimiz Isparta 32 Spor, Etimesgut Belediyespor’a sahasında 1-0, 24 Erzincanspor’a deplasmanda 3-0 ve İnegölspor’a yine deplasmanda 3-1 mağlup olurken sahasında Fethiyespor’ı 3-0 ve deplasmanda Arnavutköy’ü 1-0 mağlup etti ve 30 puanla 5.nci sıraya yerleşti. Rakibin tek amacı 3 puan alarak puan farkını kapatmak. GMG Kastamonuspor bu maçta çok dikkat etmesi ve puan kaybetmemesi gerekiyor.

PDFK’dan GMG Kastamonuspor’a ceza.

GMG KASTAMONUSPOR Kulübünün, 10.12.2023 tarihinde oynanan GMG KASTAMONUSPOR–KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 16.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GMG KASTAMONUSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.

ISPARTA 32 SPOR GMG KASTAMONUSPOR KARŞILAŞMASININ HAKEMLERİ

Karşılaşmada Bursa bölgesinden Hasan Kaçar düdük çalacak. Hasan Kaçar’ın yardımcılıklarını Kocaeli bölgesinden Burak Celep ve Balıkesir bölgesinden Hasan Cebeci yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Balıkesir bölgesinden Talha Öztürk görev yapacak.

ISPARTA 32 SPOR GMG KASTAMONUSPOR MAÇINDA CANLI YAYIN OLACAK MI?

Karşılaşma Isparta 32 Spor Youtube kanalından yayınlanacağı belirtildi. Canlı yayınla ilgili farklı bir gelişme olursa buradan bildireceğiz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.