enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Hakem Halil Umut Meler’e Bu Yumruğu Sadece Ankaragücü Başkanı Faruk Koca Atmadı : Peki Bu Yumruğu Kimler Attı?

Hakem Halil Umut Meler; Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan Trendyol Süper Lig karşılaşmasında şok edici görüntülere sahne olan yumruklu saldırıya uğradı.

Hakem Halil Umut Meler’e Bu Yumruğu Sadece Ankaragücü Başkanı Faruk Koca Atmadı : Peki Bu Yumruğu Kimler Attı?
12 Aralık 2023 07:53 | Son Güncellenme: 12 Aralık 2023 08:33
A+
A-

Ankaragücü başkanı Faruk Koca, maçın bitiminden sonra sahaya hızla indi ve hızını hiç kesmeden Meler’in suratına yumruk attı. Ankaragücü oyuncuları da araya girmeye çalışsalar da yumruk darbesiyle yere düşen Halil Umut Meler’in kafasına da başka kişiler tarafından tekmeler atıldı. Hakem Meler, güvenlik tarafından korunurken sonunda ayağa kalktı. Saldırıların ardından Meler’in gözünde morluk ve şişlikler vardı.

Peki Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu sadece Ankaragücü Başkanı Faruk Koca mı attı sizce? Kesinlikle Hayır! Bakın aslında Türk Futboluna atılan bu yumruğu kimler attı tek tek sayalım?

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Daha dün hakemlik yapıp, bugün yorumculukta gündeme gelebilmek için olur olmaz konuşarak hakemleri yerden yere vuran eski hakemler attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; 30 Yıldır yorumculuk yapan ve hakemler hakkında İMALI İMALI konuşarak, hakemleri taraftarın önüne atan eski Hakem Erman Toroğlu Attı

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Reyting uğruna futboldan başka her şeyi konuşan Çadır tiyatrosu başrol oyuncusu eski Hakem Ahmet Çakar attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Adı Beyaz Futbol olsa da, Futbolun hiç konuşulmadığı, sunucunun ve yorumcuların AR DAMARLARININ ÇATLAMIŞ OLDUĞU, Terbiyesizce sözlerin söylendiği, Reyting uğruna bir birlerine bile hakaret, küfür ve alay eden Çadır Tiyatrosu ekibi attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; İzmir çetesi diye ima edip, bunları rahat bırakmayın, nefes aldırmayın taciz edin diyen, aslında uzun yıllardır süren başarısızlığını örtmeye çalışan Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Fenerbahçeyle sidik yarışan girerek taraftarlara şirin görünmeye çalışan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Hakemler yerden yere vurulurken ses çıkarmayan, tepki koymayan ve de bugüne kadar hiç önlem almayan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Haftalardır geliyorum diye bas bağıran bu olaya rağmen hiç bir önlem almayan Spor Bakanı Aşkın Osman Bak attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Yıllardır; Özerk TFF Başkanlığına, kendi adamını atayarak seçilmiş gibi gösteren iktidar attı.

• Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Görev yaptığı 6 ay sürede yaptığı işlerle iki büyük kulübü birbirine düşüren Eski MHK Başkanı Lale Orta attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Her programda reyting ve bir takıma yaranma uğruna yayıncılık yapan sunucular attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Keyfine göre yayıncılık yapan Yayıncı Kuruluş Beinsport attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Yayıncı Kuruluşta her maç sonrası hakemler hakkında yorum yapan HAKEM TRİOSU attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Her hafta hatta yönettiği aynı maçta bile çifte standart kararlar veren hakem arkadaşları attı.!

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Her hafta özenle reytingcilere, eski hakemlere koz vermeye çalışan VAR Hakemleri attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Her hakem kararı bizim takımın lehine olsun diye yırtınan Taraftarlar attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Kendi beceriksizliklerini her hafta hakeme atan kulüp başkanları attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Her maç sonrası galip geldiklerinde kerameti kendilerinde gören, mağlup olduklarında ise Hakemleri Suçlayan Teknik Direktörler attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Kulüp Başkanlarına yaranma duygusuyla hareket eden, hatta beslenen ve sürekli kendi taraftarlarını da kandırmaya çalışan SÖZDE GAZETECİLER attı.

Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu; Sosyal Medyada algı yapan Paralı Troller attı.

• Sözün özü: Hakem Halil Umut Meler’e bu yumruğu, ne istediğini bilmeyen, reytin ve gündemde kalmak isteyenlere, trollere, beceriksiz ve başarısız kulüp yönetici ve başkanlarına, futbolu konuşmayan yorumculara ve daha dün sahada iken inanılmaz hata yapıp, bugün yorumculukta doğrucu davut kesilen eski hakemlere kanan, inanan bizler attık.

Öyle bir yumruk attık ki Dünya Futbolu bizi kıskanır artık(!)

Vesselam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.