enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Hakem Halil Umut Meler’e Tekme Tokat Saldırı!

Spor Toto Süper Lig’de 15. haftanın kapanış maçında Ankaragücü sahasında Çaykur Rizespor ile son dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı. Olimpiu Morutan, 14. dakikada Ankaragücü’nü öne geçirerek gol perdesini açtı.

SON DAKİKA: Hakem Halil Umut Meler’e Tekme Tokat Saldırı!
11 Aralık 2023 23:15 | Son Güncellenme: 11 Aralık 2023 23:39
A+
A-

Rizespor, Adolfo Gaich’in gol atmasıyla duraklama süresinde dengeyi yakaladı. Ankaragücü’nden Ali Sowe ve Rizesporlu Emirhan Topçu maç sırasında kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı.

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI FARUK KOCA HAKEME YUMRUK ATTI

Maçı asıl gündem yapan olay ise maçın bitiş düdüğü ile yaşandı. Maçın hakemi Halil Umut Meler, Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasında şok edici görüntülere sahne olan yumruklu saldırıya uğradı. Ankaragücü başkanı Faruk Koca, maçın bitiminden sonra sahaya hızla indi ve hızını hiç kesmeden Meler’in suratına yumruk attı. Ankaragücü oyuncuları da araya girmeye çalışsalar da yumruk darbesiyle yere düşen Halil Umut Meler’in kafasına da başka kişiler tarafından tekmeler atıldı Meler, güvenlik tarafından korunurken sonunda ayağa kalktı. Saldırıların ardından Meler, gözü kötü bir şekilde morarmış olarak objektiflere yansıdı.

Saldırının ardından hakem, kulüp ve futbolcu camialarından kınama ve Halil Umut Meler’e destek mesajları peş peşe geldi. TFF başkanı Mehmet Büyükekşi ve birçok bakan olayın ardından bu saldırıyı yapan ve olaya karışan kişilere incelemeler sonucunda ağır cezalar verileceğini açıkladı. Önümüzdeki günler ne gösterecek göreceğiz. Kastamonu Haber olarak biz de olayı takipte olacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.