enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Labrador Retriever Fiyatları 2023

Labrador Retriever Fiyatları diğer köpek cinslerine göre oldukça uygundur. En çok tercih edilen ve sevilen köpek cinsleri arasında yer alan Labrador Retriever’in 2023 güncel fiyatı 2.500 TL ile 6.000 TL arasında değişiklik gösterir. Bu fiyatın bazı zaman 10.000 TL’ye çıktığı görülür. Bu rakamı etkileyen faktörler arasında aşı durumu, şecere belgesi, eğitim durumu gibi faktörler yer alır.

Labrador Retriever Fiyatları 2023
8 Eylül 2023 16:28
A+
A-

Her zaman sevilen ve dış görünüşüne dikkat çeken Labrador Retriever, fiyat konusunda da yüz güldürür. Sahibine kolay şekilde alışan oldukça dost canlısı bir köpektir. Zeki ve güçlü bir auraya sahiptir.

Labrador Retriever fiyatları konusunda daha aşağı bir rakam isteniyorsa kırma olan köpeklere yönelmek gerekir. Bu şekilde normalden daha uygun fiyata sahiplenme gerçekleştirilir. Konu ile ilgili olarak safkan köpeklerin her zaman normalden daha pahalı olduğunu belirtmek gerekir.

Bunun nedeni kalıtsal hastalık taşımamasıdır. Kırma köpek sahiplenirken kalıtsal hastalığı ile ilgili bilgi almak son derece önemlidir. Aynı şekilde aşı takvimi, eğitim durumu gibi konularda da bilgi almak gerekir. Bu şekilde sahiplenme sürecini daha iyi yönetmek mümkün hale gelir.

Labrador Retriever Fiyatları 2023

Labrador Yavru Fiyat

Labrador yavru fiyat konusunda ortalama bir değer verilecek olursa 2.000 TL’den başladığını ve 10.000 TL’ye kadar uzandığını söylemek mümkündür. Fiyatın bu kadar aralığının olması normal bir durumdur. Çünkü köpeğin karakteristik özellikleri ve genel görüntüsü fiyatı etkileyen bir durumdur. Aynı şekilde her köpekte olduğu gibi sağlık durumu da fiyatı ciddi derece etkileyen bir faktördür.

Sevimli görüntüsü yavru iken çok daha fazladır. Bu nedenle çocuklu ailelerin ilk tercihidir. Çocuklara karşı ekstra bir sempatisi vardır. Çok dost canlısıdır. Sahibinin sözünü dinler. Zor komutlara kısa sürede cevap verir. Eğitimini destekleyecek unsurlar ile süreç daha kısa hale getirilebilir.

Labrador Retriever Fiyatları 2023

Oyun oynamaya ve eğlenmeye düşkündür. Bu nedenle sahibi ile vakit geçirmeyi çok sever. Yeni tanıştığı kişilere karşı temkinlidir. Sevdiği bir etkinlik onun sahibi ile bağını kuvvetlendirir. Bu nedenle eve alışma döneminde psikolojik anlamda yıpranmaması için bol yürüyüşler ve oyunlar en etkili fikirdir.

Egzersiz, bu cins köpeğin hayatında önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle düzenli olarak yürüyüşe çıkarmak gerekir. Tuvalet eğitimini destekleyecek ilk unsur yürüyüş zamanlarıdır. Bu cins köpeği düzenli olarak yürüyüşe çıkarmak hem tuvalet eğitimine destekler hem de egzersiz zamanını yerine getirir.

Renkli ve parlak oyuncaklara karşı ekstra bir sempatisi vardır. Bu nedenle oyuncak seçiminde bu durumu göz önünde bulundurmak gerekir.

Labrador Retriever Fiyatları 2023

Labrador Yavru Sahiplenme

Labrador yavru sahiplenme konusunda dikkat edilecek bazı noktalar vardır. Sahiplenme öncesi köpeğin sağlık ve aşı durumunu sormak gerekir. Aynı şekilde mevcut bir kalıtsal hastalığının olup olmadığını sormak gerekir.

Bu cins köpekler yavruluk dönemlerinde ekstra hassastırlar. Hem psikolojik olarak hem de sağlık olarak korunmaya muhtaçtırlar. Bu nedenle sahiplenme sonrasında iyi bir bakıma ihtiyaç duyarlar.

Arkadaş canlısı oldukları için evde var olan diğer evcil hayvanlara alışmaları kısa sürer. Fakat burada dikkat edilmesi gereken bir nokta vardır. Sahiplerine karşı aşırı bir bağlanma söz konusu olduğunda ufak çaplı kıskançlık problemleri baş gösterebilir. Böyle bir durumda iyi eğitim vererek yeni gelmiş olan köpeğin ev sınırlarını çizmek gerekir.

Günlük uzun yürüyüşleri sevdikleri için tuvalet zamanını bu dönemlere getirmek faydalı olabilir. Dışarıda farklı oyunlar oynatarak günlük egzersiz ihtiyacı karşılanabilir. Sağlıklı ve güçlü bir bünyeye sahip olması için köpeğin günlük egzersizlerini aksatmamak son derece önemlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.