enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kilo Verme Ek Kategorileri: Bilmeniz Gerekenler?

Gerçek kilo verme etkisine ek olarak kilo vermeye yardımcı maddeler almak, genellikle daha dikkatli bir diyet için motivasyonu artırıyor gibi görünüyor.

Kilo Verme Ek Kategorileri: Bilmeniz Gerekenler?
26 Mayıs 2022 11:22
A+
A-
Gerçek kilo verme etkisine ek olarak kilo vermeye yardımcı maddeler almak, genellikle daha dikkatli bir diyet için motivasyonu artırıyor gibi görünüyor. Mümkün olan en iyi sonuçları elde etmek için uzmanlar uygun bir diyetle birleştirmenin önemli olduğunu vurguluyor .

Hangi kilo kaybı takviyeleri kategorileri vardır:

  • “Vitaminler” (mineraller, eser elementler, yağ asitleri, vitaminler). Vitaminlerin çoğu metabolizmada yer alır. Bununla birlikte, krom, D vitamini, omega-3 yağ asitleri ve metabolizma üzerinde hedeflenen bir etkiye sahip olan ve kilo verme sürecine dahil gibi görünen diğer birçok bileşen vardır.
  • Otlar. Doğa bize kilo vermeye yardımcı olabilecek çeşitli şifalı otlar sağladı ve çoğu zaman da sağlıyor. Genellikle eylemleri idrar söktürücü veya detoksifiye edicidir ve ek veya kaynatma olarak alınabilir.
  • Metabolizmayı hızlandıran takviyeler. Yine bazı vitaminler, yeşil çay, karnitin ve yanmayı artıran diğer maddeler. Proje üretim potansiyelini artırdıkları için ergojenik olarak da adlandırılırlar.
  • Yemek ikameleri. Genellikle sıvı veya barlar gibi paketlenmiş atıştırmalıklarda çözünen bir tozdan bahsediyoruz. Bu kategorinin etkinliği, esasen azaltılmış kalori alımına dayanmaktadır, çünkü bu öğünler, yerini aldıkları normal öğünlerden daha az kalori içerir. Yeniden kilo alımı olmaması için alımlarından geleneksel diyete geçişte büyük özen gösterilmesi gerekir.
  • Yağların ve karbonhidratların bağlanması için formülasyonlar. Bunlar, yiyeceklerdeki yağları veya karbonhidratları bağlayan bileşenleri içeren ve yemekten önce alınan formüllerdir. Bu taahhüt, toplam yemek kalorisinde bir azalma ve dolayısıyla kilo kaybı ile sonuçlanır.
  • Tokluk için takviyeler – iştah azalması. Bu takviyeler, vücudun yiyecek tüketmeden daha hızlı tokluk hissetmesine yardımcı olur. Tükettikleri miktarı sınırlamayı çok zor bulan ve sürekli bir açlık hisseden insanlar var. Bu gibi durumlarda bu tür maddelerin alınmasında fayda vardır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.