enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kaymakam Taşın Altına Elini Soktu: Çiftçi Kooperatifine Üye Oldu

Kastamonu Taşköprü Kaymakam Çağlar Partal Taşköprü Sarımsak ve Kendir üretimi, pazarlanması ve korunması maksadıyla bundan bir kaç ay önce kurulan kooperatife üye olarak Taşköprü çiftçisinin yanında olduğunu gösterdi.

Kaymakam Taşın Altına Elini Soktu: Çiftçi Kooperatifine Üye Oldu
11 Nisan 2022 16:20
A+
A-

Yaptığı farklı çalışmalar ile ön plana çıkan ve özellikle Taşköprü Sarımsağı, kendiri ve sanayisi için büyük gayretler gösteren Kastamonu Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal; Taşköprü Sarımsak ve Kendir Üretim Pazarlama Kooperatifine ortak oldu.

Taşköprü Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre; Kaymakam Partal; Taşköprü çiftçisinin yanında olduğunu göstererek şu açıklamayı yaptı

Taşköprü Sarımsak ve Kendir Üretim Pazarlama Kooperatifimizin şuan benimle birlikte 80 ortağı var, amaçlarımız ortakların ürünlerine pazar bularak ürünlerin değerinde satılmasını sağlamak ve bu sayede piyasada dengeleyici bir rol oynayabilmek. Kooperatifin 3 yıl içerisinde sarımsak alanında modern sanayi tesisleri ile pazarın güçlü oyuncusu olmasını hedef olarak önümüze koyuyoruz. Ortakların destekleri sayesinde başarılı olacağımıza inanıyorum, bu başarı tamamen Taşköprü’nün hiçbir şartta üretimden vazgeçmeyen çiftçisine ait olacaktır.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.