enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu’da Okullarda Karne Heyecanı Yaşandı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu ve ilçelerindeki tüm okullarda bir eğitim öğretim yılı sonu dolasıyla karne heyecanı yaşandı. İşte Kastamonu Haber ekibimizin hazırladığı karne heyrcanı haberi…

Kastamonu’da Okullarda Karne Heyecanı Yaşandı
17 Haziran 2023 08:38
A+
A-

Kastamonu Valisi Avni Çakır ile Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Levent Özil ile Özel Kalem Şube Müdürü Onur Baygıner, Reşit Çubukçu Ortaokulunda gerçekleştirilen 2022-2023 eğitim-öğretim yılı sene sonu karne dağıtım törenine katıldı. Vali Avni Çakır ile Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil, İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu eşlik etti.

Öğretmen ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali ile MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü; öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra başlayan karne dağıtım töreninde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.

Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Serkan Demirkıran, Mesut Şeker; Şube Müdürlerimiz Cemallettin İpek, Halil İbrahim Kara ve velilerin katılım sağladığı törende Vali Avni Çakır ile Sayın Levent Özil, öğrencilere hediyelerini verdi.

VEFAT EDEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ UNUTULMADI

18 Haziran 2015 tarihinde vefat eden Merkez Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Öznur Çörekçioğlu adına açılan fen bilimleri labarotuvarı ve 16 Haziran 2022 tarihinde vefat eden öğrenciTuana Yiğit adına Z- Kütüphane açılışı, Merkez Ortaokulunda Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil ile Özel Kalem Şube Müdürü Onur Baygıner tarafından gerçekleştirildi. Açılışa İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Müdür Yardımcımız Serkan Demirkıran, Şube Müdürümüz Cemalettin İpek ile Okul Müdürü Halit Özden, Tuana Yiğit in annesi ile babası; Öznur Çörekçioğlu’nun eşi ve kardeşi, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Açılışın ardından öğretmenlerimizle bir araya gelerek sohbet eden Levent Özil, kütüphane ve laboratuvarın okulumuza hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.