enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu’da düzenlenen U16 Futbol Türkiye Şampiyonası Finalleri sona erdi

2 – 3 Temmuz tarihlerinde oynanan karşılaşmalara Kastamonu Gazi Stadı ev sahipliği yaptı. Şampiyonluk maçı nefesleri kesti.

Kastamonu’da düzenlenen U16 Futbol Türkiye Şampiyonası Finalleri sona erdi
4 Temmuz 2022 07:16
A+
A-

U16 ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

İstanbul Kurtköy Spor ile Samsun Atakum Belediye Spor arasında oynanan final karşılaşmasını 2 – 0 galip tamamlayan İstanbul Kurtköy Spor, 2021 – 2022 Sezonu U16 Futbol Türkiye Şampiyonu oldu.

Final karşılaşmasından önce oynanan İstanbul Bağlarbaşı Spor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor üçüncülük karşılaşmasının normal süresi 3 – 3 sona erdi. Penaltı atışları sonunda karşılaşmadan 9 – 8 galip ayrılan İstanbul Bağlarbaşı Spor Türkiye Üçüncüsü oldu.

Derece elde eden takımlarımızın için Gazi Stadı’nda kupa töreni düzenlendi. Törende Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Fahrettin Ereserdi tarafından plaket takdimleri yapıldı ve takdim edildi

Takımlar ise kupa ve madalyalarını Kastamonu Vali Yardımcımız Ünal Kılıçarslan, TFF Genel Sekreter Yardımcısı ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Fahrettin Ereserdi, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu ASKF Başkanı Adem Keloğlu ve kulüp başkanlarının elinden aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.