enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu ve ilçeleri TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Kastamonu ve ilçeleri TOKİ kuraları için heyecan dorukta. Şuana kadar 30 ilde 60 bin civarı TOKi kura çekilişi yapılırken kuralarda sıradaki il bu kez Kastamonu ve ilçeleri olacak. Peki, Kastamonu ve ilçeleri için TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? TOKİ Kastamonu ve ilçeleri sosyal konut kura çekilişi canlı yayın olacak mı nasıl takip edip izlenecek?

Kastamonu ve ilçeleri TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
8 Aralık 2022 07:53
A+
A-

Kastamonu Haber

TOKİ sosyal konut projelerinde 60 bin civarı hak sahibi şimdiye kadar belli oldu. Van’dan başlayan ve geçtiğimiz günlerde yapılan il il çekilişlerle birlikte 30 civarı ilde kura çekimi tamamlanmış oldu. Kura çekimi için sıradaki il artık Kastamonu ve ilçeleri olacak.

KASTAMONU VE İLÇELERİ TOKİ KURA ÇEKİMİ HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Kastamonu ve ilçeleri TOKİ sosyal konut projesi için kura çekimi tarihi 9 Aralık 2022 Cuma günü olarak bildirildi. Kastamonu kuraları TOKİ’nin Youtube kanalından saat 10.00’dan itibaren canlı olarakta izlenebilecek.

KASTAMONU VE İLÇELERİ TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Kura çekimini canlı olarak izleyemeyecek olan hemşehrilerimiz ise kura çekimi bittikten sonra TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden araştırma ve sorgulama yapıp sonuçları öğrenebilecekler.

PEKİ BAŞVURU ÜCRETİ İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

“İlk evim Başvuru dönemi içinde” başvuru bedelini alarak başvurusunu iptal edebilir. Daha sonra asil hak sahibi olmayanların yani kura çıkmayanların başvuru bedelleri ise kuradan sonra 5 işgünü sonra iade edilecektir. Belli sebeplerle başvurusu iptal edilen hemşehrilerimiz de kurayı beklemeden başvuru bedelini iade alabiliyorlar.

Bu arada TOKİ, 28 ilde 325 iş yerini açık artırma ile satacağını duyurdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.