enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Üniversitesi Rektöründen Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne Anlamlı Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Rektöründen Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne Anlamlı Ziyaret
10 Aralık 2021 19:10
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Basın Müzesi ve hizmet binasını ziyaret etti.

Ziyarette Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin’de yer aldı.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve gazetecilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Dekan Prof. Dr. Muharrem Çetin, gündemdeki konular ve Kastamonu Üniversitesi tarafından yürütülen çalışmalar üzerine sohbet edip fikir alış verişinde bulundular.

KGC hizmet binasında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Topal: “Köklü geçmişi ile basın tarihinde saygın bir konuma sahip olan Kastamonu basını, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi hususunda sorumlu ve yapıcı çalışmalarına devam ediyor. Bu vesileyle tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bu kıymetli görevi üstlenen gazetecilerimize mesleki hayatlarında başarılar diliyorum.

Güler yüzlü ev sahipliğinden ötürü de Cemiyet Başkanımız Sayın Erkan Yılmaz nezdinde tüm gazetecilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz ise, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Dekan Prof. Dr. Muharrem Çetin’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

 

​Ziyaret, günün anısına hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.