enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İşte SİYASET Budur: Hepimizin Saadet Partisine Özür Borcu Var

Seçimlerde CHP ile ittifak yapıp CHP listelerinden aday olup meclise giren Saadet Partisi için, seçim öncesi, Ak Partililerin algı ve manipülasyonlarına aldanıp o kadar iddialar ve iftiralar atıldı ki, doğal olarak Milli Görüş Camiası içindekilerin hepsi bu durumlardan ister istemez etkilenmiş olduk. Seçim gününe kadar hatta seçimden sonra bile devam eden bir süreç oldu bu durum.

İşte SİYASET Budur: Hepimizin Saadet Partisine Özür Borcu Var
28 Aralık 2023 14:00 | Son Güncellenme: 28 Aralık 2023 14:49
A+
A-

İŞTE SİYASET BUDUR : SAADET PARTİSİNDEN HEPİMİZ ÖZÜR BORÇLUYUZ!

Seçimden önce bir çok kardeşimiz bu durumu fırsata, bahaneye çevirip, kendini, yıllardır eleştirdiği, hatta küfrettiği iktidara yani Ak Partiye atıverdi hemen. Sanki bir sıkıntı çıksa da, bana da Ak Partiye gitmek için bir bahane olsa diye düşünen kardeşlerimiz seçim öncesi türlü türlü bahaneler ve eleştirilerle NEFİSLERİNE bir bir kurban oldular ve yenildiler maalesef.!

SAADET GRUBU TBMM’DE TARİH YAZIYOR

Seçim sonrası Saadet Partisi ve Gelecek Partisi 20 Milletvekili ile Temmuz ayında Mecliste grup kurarak çalışmalara başladılar. Burada Deva Partisinin son anda vazgeçmesi hayırlı olmuştur. Gelecek Partisi de bu 6 aylık süreçte, hiç bizi zora sokacak bir çalışmanın veya açıklamanın içine girmediler çok şükür. Bizim gibi davrandılar.

Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bey olsun, Grup Başkanımız Selçuk Özdağ olsun, Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin olsun, ve tüm milletvekilleri veya teşkilatları olsun, her konuda bizim gibi hassas davrandılar, bizim gibi konuştular, bizim gibi hareket ettiler.

Merhum Hasan Bitmez’in cenazesinde sayın Selçuk Özdağ ve sayın İsa Mesih Şahin beyi yakından görme fırsatım oldu, biz ne kadar üzgünsek, bizim vekiller ne kadar üzgünse onlarda o kadar üzgündü. Özetle Saadet ve Gelecek Partisinin “ORGAN NAKLİ TUTMUŞTUR.” Bu birliktelik başarılı olmuştur. Bundan sonra inşallah çok daha güzel gelişmeler olacak ve “SAADET GELECEK GRUBUNUN” Allah’ın izniyle bir şekilde devam edeceğine hiç şüphem yoktur. Mevlam bu konuda bir kolaylık gösterecektir inşallah. (1)

EVET SEÇİMDEN ÖNCE ŞÜPHELERİMİZ VARDI!

Seçimden önce CHP ile ittifak hepimizde acabalar oluşturdu. Özellikle trolce paylaşımlara yenik düşenlerimiz olmuştu. Bu sebeple çok yaralar aldık ve biraz yıprandık ve yıpratıldık. Artık son yaşananların ardından hepimizin şapkasını önüne alıp düşünmesi ve tefekkür etmesi gerekmez mi? Artık hepimizin bir özeleştiri yapması elzemdir. Seçimden önce Sosyal Medya vb. alanlarda yazan, çizen, eleştiren kim varsa bu özeleştiriyi ve tefekkürü yapması gerekiyor diye düşünüyorum.

  • Evet Seçimden Önce benimde tereddütlerim vardı.
  • Evet Seçimden Önce benimde acabalarım vardı.
  • Evet Seçimden Önce benimde sorularım vardı.
  • Evet Seçimden Önce benimde şüphelerim vardı.(2)

ANCAAAAK;

TBMM’deki bu 6 aylık süreç gösterdi ki şüphesi, sorusu, acabası, tereddüdü olanların hepsi yanıldı. Bu net olarak görünüyor. Çünkü TBMM’deki tüm konuşmalar, tüm çalışmalar, tüm imzalar ve tüm sorular “MİLLİ GÖRÜŞ ÇİZGİSİ ÜZERİNEYDİ.” Var mı buna itirazı olan?

İstanbul Sözleşmesini mi savundular?

İsrail’e yapılan ticarete destek mi verdiler?

Yüzde 45’e çıkan FAİZE ve 2024 Faiz bütçesine Onay mı verdiler?

Saadet Partisi, Bu süreçte Eylemi farklı, söylemi farklı ne yaptı? Varsa bir sapması söyleyin bizde bilelim.

Özellikle GAZZE konusunda tarih yazdılar. Hem de bir de ŞEHİT verdiler.

Ey Milli Görüşçüler Allah aşkına ne olur söyleyin

  • Milli Görüş çizgisinden çıkmış olsalardı; Allah (c.c) GAZZE üzerine konuşmayı nasip eder miydi sizce?
  • Milli Görüş çizgisinden çıkmış olsalardı; Allah (c.c) GAZZE’yi Savunmayı nasip eder miydi sizce?
  • Milli Görüş çizgisinden çıkmış olsalardı; Allah (c.c) DAVASI üzerine ölmeyi nasip eder miydi sizce?
  • Milli Görüş çizgisinden çıkmış olsalardı; Allah (c.c) ŞEHİT olmayı nasip eder miydi sizce?
  • Milli Görüş çizgisinden çıkmış olsalardı; Son Gazze üzerine son konuşmayı ve elindeki pankartını tüm dünyaya haber olmasını nasip eder miydi sizce?

EY MİLLİ GÖRÜŞÇÜ KARDEŞLERİM!

Seçimden önce bahanesi olan, sorusu olan, şüphesi olan, tereddüdü olan tüm kardeşlerimi başta Milli Görüş Liderimiz Temel Karamollaoğlu beyden ve Milletvekillerimizden özür dileyip hellalik almaya davet ediyorum.! Helallik almakla da bitmiyor, hepimiz BİR NEFER olup sahada çalışmak zorundayız. NOKTA.!!!

SİYASET’TE SAADET’TE BUDUR İŞTE!

12 Şehidimiz tüm ülkeyi yasa boğdu. Bütçe görüşmeleri yapan siyasi partiler “TERÖRÜ KINAMA BİLDİRİSİ” yayınladılar. İYİ Partinin verdiği bildiriye, Ak Parti- MHP ve Saadet ve Gelecek Partisi grubu da imza verdi. CHP yanlış yaparak bu bildiriye nedense imza atmadı.

CHP ile seçime giren, hatta Hasan Bitmez’in vefatı nedeniyle grubu düşmemesi için CHP’den vekil geçmesine rağmen Saadet Partisi bu bildiriye Ak Parti ve MHP ile birlikte imza attı.


AYNI SAADET PARTİSİ İSVEÇ’İN NATO ÜYELİĞİNE İSE İMZA ATMADI!

İsveç’te yakılan Kuranı Kerim yüzünden ilişkilerimizin bozulduğu ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın o günlerde; ”Ülkemizin büyükelçiliği önünde böyle bir kepazeliğin yaşanmasına sebebiyet verenlerin NATO’ya üyelik başvuruları konusunda artık bizden herhangi bir hayırhahlık bekleyemeyecekleri açıktır. Kusura bakmasınlar, başta söyledik. Terör örgütlerine, caddelerinizde, sokaklarınızda her yerde cirit attıracaksınız ondan sonra da bizden NATO’ya girme konusunda da destek bekleyeceksiniz; yok böyle bir şey. Böyle bir desteği bizden beklemeyin” diyerek adeta posta koyarak ret ettiği İsveç’in Nato üyeliğine ise; Ak Parti- MHP ve CHP ortak imza attılar. Saadet Partisi ise buna imza atmadı. Yani Saadet Partisi burada da CHP ile kol kola girmedi anlayacağınız. Helal olsun Saadet Partisine. İnşallah utanması gerekenler utanırlar. Çünkü: Saadet Partisi, Kuran-ı Kerim yakılmasına müsade eden, Lgbt destek yürüyüşü yapan, Pkk’nın barınağı olan İsveç’in Natoya girmesi teklifine HAYIR oyu verdi.

Yanlışa Yanlış Doğruya Doğru

Şimdi Ak Partili Yazarlar, Çizerler, Hocalar, Gazeteciler, Troller, Cübbeliler, Cübbesizler,Akedemisyenler çıksın ve “YÜREKLERİ YETİYORSA” tabi ki; “SAADET PARTİSİ İSVEÇ’İN NATO ÜYELĞİNE İMZA ATMADI” diye eleştirsinler bakalım, küfretsinler bakalım. CHP ile kol kola desinler bakalım, Yaygara koparsınlar da görelim bakalım. HODRİ MEYDAN ER Mİ YAMAN BEY Mİ YAMAN GÖRELİM.!

Hiç bir önemi ve yaptırımı olmayan TERÖR BİLDİRİSİNE imza atarak;

İslam Düşmanı İSVEÇ’in NATO ÜYELİĞİNE ise İmza atmayarak gönlümüzü, kalbimizi ve dualarımızı kazandınız Allah sizden binlerce kez razı olsun inşallah.

Hani Ertem Şener bir Avrupa kupası maçında kurtarış yapan Fenerbahçeli kaleci Rüştü Reçber için; Ellerinden Öpüyorum Rüştü Ellerinden” demişti ya; bende diyorum ki

  • Ellerinden Öpüyorum Sayın Temel Karamollaoğlu Ellerinden
  • Ellerinden Öpüyorum Merhum Hasan Bitmez vekilim Ellerinden( Vekaleten Salih Amcanın inşallah
  • Ellerinizden Öpüyorum Saadet Partisinin tüm Milletvekilleri Ellerinizden
  • Ellerinden Öpüyorum Sayın Ahmet Davutoğlu Ellerinden
  • Ellerinizden Öpüyorum Gelecek Partisinin tüm Milletvekilleri Ellerinizden

Bu süreçte bizim boynumuzu bükecek, çizgimizden sapacak, bizleri üzecek, eski söylemlerimize zıt ve farklı hiç bir şey konuşmadınız, sormadınız ve yapmadığınız için haseten teşekkür eder saygılarımı sunarım.

 

Selam ve dua ile..

DİP NOT:

1- Sayın Ahmet Davutoğlu Başbakan iken, oğluyla arkadaş olan AGD’li bir gencimiz ziyarete gider. Başbakan Davutoğlu; AGD’li gencimize “Kesinlikle orada kalıp, mücadele etmeye devam ediniz, orada kalmanız çok ama çok önemlidir” diye nasihat eder. Bir belde başkanımızı bile transfer edenleri görünce, Başbakanken yapılan bu nasihati önemsemiştim.

2- Seçimden önce tüm yaşananlara rağmen Milli Görüş Liderimiz ve Partim ne diyorsa hiç tereddüt etmeden hareket ettiğimi de belirtmek istiyorum. Verilen İttifak kararının en iyisi olması için ellimden gelen çabayı göstermeye gayret ettiğimi belirtmek istiyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.