enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İşte Dindar Gençlik

İki üç gündür gündem kokain çeken bir genç… Ve o genç Ak Parti genel başkan yardımcısı Hamza Dağ’ın danışmanı olmasının yanında Cumhurbaşkanımız, içişleri bakanımız ve tüm üst düzey yetkililerle boy boy fotoğrafının olmasıyla gündeme geliyor.

İşte Dindar Gençlik
27 Mart 2021 07:43 | Son Güncellenme: 27 Mart 2021 14:11
A+
A-

CB ve içişleri bakanıyla fotoğrafı olması gayet doğal. Çünkü teşkilatlarda olduğundan her teşkilat mensubu yöneticiler ve hatta 40 yılda bir göreceği yöneticileriyle fotoğraf çektirmek ister. Bu duyguyu bende yaşadım, Cennet mekan Erbakan hocamızla da, Oğuzhan beyle de Temel beylede fotoğraf çektirdim ve hatta niceleriyle..

Bu düşünce her teşkilat mensubunda hatta vatandaşta da vardır. O büyüklerimizde fotoğraf çektirirken de karpuz seçer gibi yapamayacakları için fotoğraflar üzerinden suçlamak, iftira atmak çok saçma olur ve vebale de gireriz.

“Mal bulmuş mağribi gibi” alay ederek, yayarak, bu işi kaşımak daha rencide ederek bu işler düzelmez. düzelmedi ve düzelmeyecekte..

AKPARTİ ÇOK DAĞNIYOR

Ak Parti yıllardır bu konularda muhalefet partilerinin her hangi bir kademesinde bir hata, yanlışlık, ahlaksızlık, içki ve fuhuş vb. bir şey oldumu yandaş medyası ve trolleri vasıtasıyla bunu tüm ülkeye servis etmekle kalmıyor. Adeta alay ediyor, küçük düşürüyor, ve hatta en üst düzeydeki partinin genel başkanını adeta boğuyor, kınıyor, aşağılıyor, küçük düşürüp hakaret edip ettiriyorlar.

Bu dünde böyleydi bugünde öyle maalesef..

Hatırlarmısınız?

Deniz Baykal’ın bazı kasetleri çıkmıştı. Ak Parti bu kaseti tepeden tırnağa ne özeli genel genel diye miting meydanlarında ve tartışma programlarında tepe tepe kullanmıştı.

Daha sonra Mhp içinde aynı şeyler tekrar etmişti.

Yine Chp’nin bir ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesinin bir uygunsuz durumu ortaya çıkmıştı. Allahı var Chp üst yönetimi bu ahlaksız kişiyi derhal ihraç etmesine rağmen Ak Parti tepeden tırnağa bunu da tepe tepe, alay ede ede kullanmaktan geri durmamışlardı..

Şimdi bunları niçin hatırlattım. Yüce yaratan ve iki cihan serverimiz bu durumlarda inananların ne yapması noktasında kriteler koymuş. İşimize gelsedee gelmesede inanıyorsak bu kurallara uymak zorundayız. Yok uymuyorsak başımıza mutlaka geliyor, daha da gelecek gibi..

Çünkü Peygamberimiz buyurmuş ki;

“Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz.”

İşte diğer o ayet ve hadislerden bazıları;

Yüce yaratan Hucurat suresi 12. ayette ne buyuruyor?

“Ey iman edenler! Zannın çoğundan sakının; çünkü bazı zanlar günahtır. Gizlilikleri araştırmayın, birbirinizin gıybetini yapmayın; herhangi biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? Tabii ki bundan tiksinir! Allah’a itaatsizlikten de sakının. Allah tövbeleri çokça kabul etmektedir, rahmeti sonsuzdur.”

Yine hucurat suresinde ise;

“Ey iman edenler! Bir erkek topluluğu, başka bir erkek topluluğuyla alay etmesin. Belki (alay ettikleri) kendilerinden daha hayırlıdır. Kadınlar da kadınlarla alay etmesinler. Belki (alay ettikleri) kendilerinden daha hayırlıdır. Kendi nefislerinizi ayıplamayın, birbirinize lakap takmayın. İmandan sonra fasıklık, ne kötü bir isimdir. Kim de tevbe etmezse bunlar zalimlerin ta kendileridir. (49/Hucurât 11)

Rasûlullah (s.a.v.) Efendimiz şöyle buyurmuştur:

“Allah Teâlâ bana: Birbirinize karşı öylesine alçakgönüllü olun ki, hiç kimse diğerine karşı haddi aşıp zulmetmesin. Yine hiç kimse, bir başkasına karşı böbürlenip üstünlük taslamasın!” diye vahyetti.” (Müslim, Cennet, 64; Ebû Dâvûd, Edeb, 40)

Aslında bunları hepimiz biliyoruz ama tek sıkıntı maalesef uygulamıyoruz. İşte uygulamadığımız için ve özelliklede Ak Parti uygulamayı bırak birde aşırı davranışları nedeniyle daha fazlası hatta çok fazlası başına isabet ediveriyor.

YILLARDIR UYUŞTURULUYORUZ

Uyuşturucu çok ciddi bir hal aldı maalesef.. Bunun üzerinden politika yapmak çok yanlıştır. O genç bugün milyonlarca gencimiz gibi yanlış yapmıştır. Ancak niçin yapmıştır araştırmamız gerekiyor. Ve çözüm bulmamız şart.!!!

Yıllardır bas bas bağırıyoruz. Uyuşturucu kullanımı artıyor diye, uyuşturucu yaşı 10’a kadar düştü diye, okul önlerinde ekmek arası uyuşturucu satılıyor diye.. Ancak bunları hiç dikkate almayan bir iktidarımız var maalesef.! İnşallah bu olay “ DİNDAR NESİL YETİŞTİRDİĞİNİ ZANNEDEN” Ak Partili yöneticilerini kendine getirir de belki bu konuda bir adım atarlar artık. Tıpkı İstanbul sözleşmesinde olduğu gibi…

Ne demiş atalarımız;

“Bir musibet Bin nasihattan evladır.”

O gencin yaşını bilmiyorum ama 19 yıldır Ak Partinin yetiştirdiği, eğittiği ve hatta teşkilatlarında görev verdiği göz önünde bulundurduğu bir genç…

Sizin gözünüzün önünüzdeki, özene bezene yetiştirdiğiniz, kayırdığınız, iş bulduğunuz ve referansı da sağlam genciniz böyleyse; işsiz, adamı ve göz önünde olmayan milyonlarca GENCİMİZ NE HALDEDİR DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.